Allt flyter på bra

Idag har mitt humör svängt från botten till toppen. Som tur är var det imorse och dag som mitt humör var sämst! Eftersom jag inte bor hemma så får jag inackoderingsbidrag från min kommun hemma. Och det funkar ju bra, till min bank byter clearingnummer vilket då gör att jag INTE får mitt bidrag på mitt konto... Så nu har jag en räkning på 1800 kr som ska betalas imorgon men mina pengar finns på en papperslapp på en AVI någonstans! Oj, vad roligt.
Men sen nu precis läste jag mejl från min lärare och han skrev att jag hade fått MVG på mitt projektarbete, OJ vad jag är glad nu! Nu saknas det bara svar från någon familj också och så är mitt liv fulländat!

Nytt

Fixade ny design alldeldes själv idag, okej gick in på bloggdesign.nu och så fanns där färdiga men ändå! Fast jag tror att jag vill byta till en annan, så jag ska flörta med Pauline ändå.
Ett litet dåligt "skämt" idag! (Eller jag som inte är riktigt vaken)
Tua: Är den blå eller grön om man är online på first class?
Hanna: Den är grön
Sofia: Den är grön
Hanna: Men den är väl inte blå? Den är ju vit. (Säger jag och kollar på MSNs)
Sofia: Inte MSN Hanna, first class prata vi om.
Ännu en dag där mitt IQ höjs i raketfart!

Calcutta

Övning ger färdighet heter det ju, nu kan jag var alla delstater ligger i USA, vilket jag inte gjorde innan kan jag ju också tillägga. Jag har tänkt att jag ska vara så förbered som möjligt när jag kommer till USA så jag ska börja kolla runt lite på deras helgdagar, högtider m.m. De har ju inte samma som vi.
Jag ska även börja läsa lite mer engelska böcker då jag inte haft engelska i skolan  på ett år vilket jag märker. Men som tur är kollar jag på serie (ett väldigt bra argument till att få kolla på mycket serie) då jag inte har någon text så man lär sig bättre. :)
Ska försöka flörta med Pauline idag om hon kan hjälpa mig att fixa en snygg design till bloggen!
Om ni undrar över rubriken så kom jag och tänka på den låten av någon anledning.

Nothing

Inget nytt på APCR på hela helgen. Men jag har slutat hoppas varje morgon jag vaknar för jag har kommit på helt själv att det får komma när det kommer :)

And now I will leave

Tänkte mest slänga in ett blogg inlägg eftersom jag inte kommer kunna skriva på hela helgen. Men i alla fall, ingen familj har hört av sig i natt heller men jag är inte så förvånad. Jag hoppas att nästa gång jag kollar på min mejl (typ på söndag) har jag fått svar från någon!
Ha det bra i helgen så hörs vi igen på måndag!
:)

Seterra

Under väldigt lång tid har jag velat åka till USA, men jag har bara vetat att jag ville åka dit inte vart eller något. Jag visste ju knappt vad delstaterna heter eller vad det finns för städer. Självklart vet jag vad många stora städer heter men jag har ingen aning om var det ligger på kartan. Men av en slump kom jag in på Seterra hemsidan idag och hitta det programmet som vi hade på vår gamla dator hemma. Så nu i eftermiddag har jag suttit och nördat delstater. Så det är bara att fråga, jag vet exakt var delstaterna ligger! Haha
Bra att vara förbered :)

Om det skulle vara så

Det var inte bra att jag fick svar så fort som bara efter några timmar, jag som trodde att jag skulle fått ett nytt mejl i morse. Hahaha inte bra att inte ha mycket i skolan för då är det enda jag tänker på är detta! Men jag hoppas att jag får något i helgen eller precis efter helgen. För om det var jag som skulle hitta en Au Pair hade jag tagit helgen till det för då har man ju mer tid. Men sen är ju problemet att jag nog inte kommer kunna sitta vid en dator på hela helgen. Men då har jag mobilen i alla fall så jag ser ju om de skickar ett mejl åtminstone.
Hahaha, vilket fejk smile! Jag som brukar vara bra på att fejka smile men det ser ändå bra ut. Hmmm? Kanske det är solen....

Herregud

Oj, oj, oj nu blev det två inlägg på kort tid! Men jag har precis skickat iväg ett mejl där det stod att jag inte kände att de var den rätta familjen för mig (självklart skicka jag det så snällt som möjligt) men jag tycker det var jobbigt! Det är ju som att säga fy fan vad du är dålig jag vill inte bo hos dig för du är dum i huvudet? Jag vet att det inte är så, men det är fortfarande lite jobbigt faktiskt. Men nu är det gjort, och förhoppningsvis får jag någon ny imorgon som jag tycker bättre om.
Hahha hitta den här bilden, det är jag som barn till nu typ!

Gissa vad?

Jag vakna 6 imorse för jag hade så ont i ryggen!! Jobbigt kan jag berätta, men när jag väl vaknat kunde jag inte tänka på det utan då tänkte jag mest på om någon familj kontaktat mig. Och eftersom jag inte börjar förrän halv 9 och jag såg ingen framtid i att somna om så satte jag igång datorn och såg att jag fått mejl från en familj i Charlottesville, Virgina. De verkar väldigt snälla och goa, speciellt barnen. Men de bor typ mitt ute i skogen och jag har bott mitt ute i skogen i 16 år och jag vet inte riktigt om jag känner för att göra det igen. Och det är tydligen ganska så ute vana och visst jag gillar att vara ute men inte ute, ute. Som i skogen och campa och sådant. Så jag vet inte om jag vill prata med dem eller inte.
Men det är roligt att en familj kontaktat mig så fort!
:)

JAAAAAAAAAAA

Äntligen! Fick mejl från Au Pair Care precis (organisationen från USA), ÄNTLIGEN har min ansökan blivit accepterad på riktigt och familjer kan börja kolla på min profil! Jag är hur glad som helst just nu! Nu är det bara till att börja hoppas på att familjer hör av sig, vad gör jag om det inte händer? Men det kommer det göra såklart, det är ju jag. ;)
GLAD!

Vet ingenting

STS ringde innan idag och hon berätta att hon skickat iväg ett mejl till USA för att fråga varför mitt APCR inte ändras så familjer kan höra av sig. Hon tycker det är väldigt konstigt för det står att jag väntar på att jag ska bli accepterad men jag har redan blivit det?! Men hon som har hand om det i USA har varit på semester i en vecka vilket då har gjort att hon inte kunnat svara. Men idag är hon tillbaka så förhoppningsvis kommer hon svara idag vilket då gör att vi i Sverige får reda på varför imorgon (pga tidsskillnader).
Så önska mig lycka till, till imorgon !
Jag vet det blev lite rörigt där, hoppas det är okej!
Jag och mina kusiner :)

I don´t have a life

Alla säger att trean (sista året på gymansiet) ska vara det hårdaste och jobbigaste året speciellt sista tiden. Hur kommer det sig då att jag sitter här 45 dagar kvar till Studenten och har verkligen Ingenting annat att göra än att sitta just här framför datorn? Och egentligen kollar jag inte på något roligt men jag måste ändå göra det. Men fast jag sitter här varje dag så kan man tro att jag inte gör något annat. Men så här är det faktiskt jag går upp 8 varje morgon och börjar varje morgon med en morgon springning eller gående. Eller som imorgon ska jag bada. Så jag sitter faktikst inte framför datorn Hela tiden men man kan undra. Haha

Föratt

Jag kan ju faktiskt inte strunta i att skriva något idag bara för att jag egentligen inte har något att skriva.
Måste ju skriva en gång per dag i alla fall så alla mina läsare får något att läsa!
Men jag har faktiskt något Au Pair aktigt att skriva, jag pratar med två tjejer som också ska iväg som Au Pairer vilket jag tycker är roligt för då kan man få veta lite mer om andra som är iväg och varför. Det är också skönt att prata med någon som vet ungefär lika mycket som jag om Au Pairer, då mina kompisar nog börja tröttna på mitt tjat om USA. Därför skriver jag här också!

Korkad eller något?

Var precis inne på Skandinaviska Institutets (SI) hemsida och undrar varför jag inte bestämde mig för att åka med dem istället? Dem var billigare, haha. Men på ett sätt verkar STS säkrare och tryggare. Och eftersom jag faktiskt redan åkt med dem en gång på språkresa visste jag ju att dem var bra :)
Ni som varit inne på min blogg som inte bruka var det innan, jag hoppas ni stannar kvar och läser vidare för att se hur mitt blivande år i USA kommer bli!
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Den eviga frågan

Nu när man går sista året på gymnasiet frågar alla "Vad ska du göra efter studenten?"
Jag säger att jag ska åka som Au Pair till USA men det jobbiga är att jag kan inte berätta mer.
Inte vad för familj, var i USA eller när. Det är följdfrågorna som blir jobbiga.
Men förhoppningsvis kommer jag snart kunna svara på följdfrågorna.
Jag längtar till den dagen kommer!

Helt otroligt

Idag har jag tänkt städa men varför kommer det sig då att jag sätter mig här fast jag inte har något att skriva om? Bra fråga kan man ställa sig. Egentligen tycker jag inte det är så farligt att städa men det är just det att jag måste bara börja. För efter städningen så har man ett sånt fint rum och tänker att nu ska jag inte stöka ner mer tills morgondagen kommer och det ligger massa kläder och skit. Jaja, NU (eller i alla fall snart) ska jag bli en städtant!

Just because

Och ingenting har hänt idag, ingen från STS
har hört av sig och inget har hänt på APCR
men förhoppningsvis nästa vecka !

Gillar ni bio

Om ni är som jag och gillar bio gå in på den
här sidan och bli medlem http://gratisbio.se/?RecruiterID=51882
Här kan man samla poäng väldigt lätt och få gratis presentkort
i olika affärer och självklart på bio!
Jag lovar ni kommer inte ångra det!



And today

Fick svar från STS idag, och hon tyckte det var bra
att jag hade skickat mejl och fråga vad som var fel
och hon lova att återkomma så fort hon visste mer,
förhoppningsvis imorgon!
Så nu är det bara till att vänta på det med!

Väntar och väntar

Okej, det här börjar bli lite långtråkigt mitt APCR har fortfarande inte öppnats för familjer i USA, och jag förstår inte varför. Nu har det gått 7 dagar och det skulle ta 5, sen är jag lite otålig också men ÄNDÅ. Jag vill komma vidare och kunna svara när alla vänner, släktingar och bekanta frågor mig när jag var i USA jag ska åka och bo. Jaja, jag skicka iväg ett mejl till STS precis så förhoppningsvis får jag svar från de imorgon. 

Kanske inte så hälsosamt

Jag kommer på mig själv med att tänka på Au Pair och USA varje morgon jag vaknar och många gånger under dagen. Och eftersom mitt Au Pair Care Room (from nu ska jag börja kalla det APCR) fortfarande inte har ändrats går jag in där flera gånger om dagen för att se om det kanske, kanske ändras! Jag är helt enkelt besatt, men jag är ju bara så nyfiken och vill komma igång och få veta mera. Men sen att jag läser 7 Au Pair bloggar hjälper kanske inte mitt beroende heller. (Haha) Nej, men nu ska jag snart (två timmar) till skolan och eftersom jag slutar halv 5 vet jag att jag inte kommer vara lika beroende idag för ikväll ska jag ut och gå en runda också då jag tillbringade morgonen i sängen och läste klart min bok.
Snygg bild va? Jag kan se mig själv som hon i bakgrunden! Haha

Or not

Okej, inget har hänt på mitt Au Pair Care room idag, så jag hoppas det börjar imorgon!
Blir så avundsjuk på de som fick sin ansökan skickad till USA ungefär samtidigt som min
och som redan har börjat få kontakt med familjer. Jag vill också vara som dem!
AVUNDSJUK

And tomorrow it begins

Min ansökan har blivit godkänd av USA och från och med imorgon (eller övermorgon)
kommer mitt Au Pair Care Room vara öppet för familjer i USA så de kan kontakta mig!
Det är bara så helt sjukt, och jag är så lycklig!
Så här glad är jag OM inte gladare !

Not that smart

Jag är inte alltid så smart (inte för någon påstått det men ändå) jag hade som alltid internet sidan uppe men jag hade även ett Word dokument uppe och lite snabb på fingrarna på min Touch Pad råka jag stänga ner både Word och internet inte så smart kanske. Men sen nu när jag skulle skriva ett inlägg här vad gör jag då? Jo, jag råkar stänga ner alla flikar, och vad händer då smarta Hanna? Jo, internet stängs ner igen för andra gången. Jaja, tur att jag inte varit den smartaste människan på jorden i alla fall.Tyckte den "fina" bilden på mig och min kusin passa! Haha

Mycket att skriva?

Jag vill skriva här men jag har inget nytt att uppdatera med vilket då gör det otroligt svårt att skriva. Men jag kan ju säga 5 platser jag vill besöka då jag är i USA
  • Las Vegas (tänk alla casinosar, men jag får nog åka dit om några år också för jag har inte åldern inne just när jag är i USA)
  • Disney World (älskar att vara barnslig av mig)
  • Hollywood och träffa alla känidsar (jag vet jag är cool)
  • Washington (tänk bara att se Vita Huset med egna ögon)
  • New York
Idag ska jag på arbetsinformation inför sommaren, hoppas att jag får bra betalt!

Just waiting

Mina papper är skickade till USA, de skickades den
1 april så ungefär när mitt påsklov är slut och jag åker
upp till Vänersborg igen kommer familjer kunna kontakta mig!
Just nu håller jag på att läsa andra Au Pairers bloggar, det är
verkligen intressant och på så sätt vet jag ungefär vad jag har att vänta mig.

RSS 2.0