The weekend

Helgen kan sammanställas med några få ord slö, rolig, lat, jobb och hallonöl. Jag kanske ska ta det från början?
Fredag
Jobba helaförmiddagen och sen tog jag fredag. Åkte Downtown med Johanna så vi satt på Starbucks och gjorde läxor. Det blev en liten simtur på gymmet innan vi åkte vidare till Mellow Mushroom och mötte upp David där. Goda pizzor har dem där allt! David skulle spela på Breakroom på kvällen så efter Mellow Mushroom vi hängde lite hemma hos honom innan vi åkte dit. Johanna och jag stanna en timme eller två, det bandet är grymt bra faktiskt!
.
Lördag
Sov till 9 och sen vid 10 börja jag jobba. Det blev en 10 timmars dag så jag slutade när barnen gick och la sig. Min värdmamma hade en middag här för grannarna som flytta igår som jag var med på. Fick dricka hallonöl som faktiskt var helt okej att dricka.
.
Söndag
Jobbade förmiddag, jag och flickorna åkte till IHOP för frukost innan vi hämta Matt och Noah på flygplatsen.
Efter jag slutat åkte jag till Strabucks en timme innan Au Pair mötet där vi bowla. Efter Bowling (en timme) åkte ja tillbaka till Starbucks och satt där i 4 timmar. Jag, Johanna och en svensk utbytesstudent åkte till Tsunami för suhshi till middag. Kvällen avslutades hos Sophie där vi, Phil, Robert och David kolla på film.
.
Min lediga tid den här helgen har jag läst "The Rescue" av Nicholas Spark, därför jag satt på Starbucks i 5 timmar, och jag kan ju säga så här mycket dem sista 100 sidorna har jag gråtit ögonen ur mig! Jag var tvungen att sluta läsa mitt i ett kapitel igår för jag grät så mycket.
.
Idag har jag legat i sängen HELA dagen! (Förutom två timmar imorse när jag jobba, en timme när jag var över hos Susie och en och en halv timme när jag var på gymmet) Och det har varit så himla skönt! (det har regnat MYCKET hela dagen!)
Modebloggande här då
jag har på mig Pyjamas byxor från target
Linne från Oldnavy
Tjocktröja från Johannas garderob som hon ALDRIG får tillbaka igen

Ni vill väl veta vad jag gör?

09.00-09.30 Breakfast

09.30-10.00 Helping Ruth

10.00-11.00 Watching TV

11.00-12.30 Shopping

12.30-13.00 Picking up girls

13.00-13.45 Playing on the playground

13.45-14.15 Putting girl down for nap

14.15-15.15 Getting things in order at home

15.15-17.00 Working on my tan and reading a book

17.00-19.00 Dinner at Moes

19.00-19.30 Icecream

19.30-21.40 Movie

21.40-22.00 Going home

22.00              Sleep

.

Det var exakt vad jag gjorde igår! Jag och Sophie har läxa till våran Miami class att skriva upp exakt vad vi gör varje dag. Himla roligt är det. Eller inte!

Frukost TIME!


Hungrig som en varg

Ligger i sängen klockan är 08.50 och jag har redan jobbat första passet idag. Dock sov mina barn när jag jobba (och jag med) så det räknas kanske inte.
Igår hade jag en SLÖ dag! Jag kolla på massa Vänner avsnitt och tog en promenad. Ja, och sen på kvällen åkte vi på en Konsert som inte var så himla bra så jag, Sophie, Sophies bror och Taylor (inte den gamla vanliga utan en ny) åkte hem till Sophie och kolla på Dear John istället.
Perfekt ledig dag!
.

Slow day

Barnen sover, eller dem ska vara sovandes hör inget ljud i alla fall så hoppas på det bästa.
Jag och tvillingarna har haft en lugn morgon Maddy är sjuk igen så hennes humör är upp och ner. Ena minuten kan hon vara hur glad som helst och springa runder nästa så kan hon skrika efter mamma. Och om man gjorde henne minsta lilla ledsen så var det som om jorden gått runder. Kanske inte så konstigt då hon nästan har 40 graders feber utan medicin i kroppen.
Jag gjorde i alla fall omelett till lunch idag och båda två sa "I don´t like that" innan dem smaka. Men efter att jag tvingat dem att smaka så säger dem "This is yummie for my tummy" Vilka söta små barn jag har!
Ikväll är planen ut och äta med Laura, Jacqylin and Jessica på "Unknown"

Beauty and the beast (Again)

Igårkväll hade dem en liten Open Mic night efter kyrka. As roligt var det! Två bästa vänner som sjöng en sång dem sjöng när dem gick på College tillsammans, Stoppit (AWESOME), trumspelande, "dansande" och massa annat som gjorde kvällen grymt roligt! Efter openmic night åkte jag och några andra lika trevliga personer som jag till Davids hus där folk drack Grönöl och bara chillade! (Mamma ingen öl för mig för det gillar jag inte och sen körde jag med, Jag kan vara en duktig flicka när jag vill!)
Härligt chillkväll och det var något jag behövde!
Jag och Sophie var nog dem två som hade roligast igår kväll haha

The days passing by

Gissa vad? Precis min ena tvilling har blivit sjuk igen. (Det är roligt att jag skriver precis som om det är MINA barn) Jag bara älskar när det händer! Så idag blev det avdroppning av två barn. Dock blev jag ändå ledig för Ruth tog Maddy med på olika ärende som det så fint heter (shopping).
Idag är det S:t Pattys day. Noahs klass försökte fånga the Leprechaun med olika fäller med mera. När han steg in i klassrummet imorse hade Leprechaun förstört alla fällor men lämnat guld. Så ingen fångst blev det inte! Haha

Annars har jag, Noah och halva gatan hoppat studsmatta. Jag undrar hur alla föräldrar ska göra när jag inte är utomhus nästa vecka och leker med dem! (Noah och Matt ska åka och åka skidor) Som Matt sa innan idag jag borde få betalt! Jag gillar den idén!

.

Igår hade mina hostföräldrar Datenight så jag hade hand om middagen och läggningen. När vi sitter och äter middag frågar Noah mig när jag ska åka tillbaka till Sverige jag säger ungefär 150 dagar. Noah undrar hur långt det är. 5 månader det är lika långt som till din födelsedag. Då säger han, men du kan åka hem den 13 augusti så du kan vara med på min halva födelsedagsparty men det är bättre om du åker hem den 14 augusti för då kan du vara med på hela! Så söt sååå söt!

 


Starbucks

Så sitter jag här igen på Starbucks, dock är denna gången gratis. Åkte genom Drivethru denna morgon och köpte en Icetea (det billigaste och det godaste dem har här) och nu tog jag med mig koppen hit igen och eftersom jag har Starbuckskort fick jag en påfyllning gratis! Svin bra detta här alltså! Tänk om jag hade fixat Starbucks kort första gången jag gick hit då hade jag tjänat MYCKET pengar. Men men Bättre sen än aldrig.
Eftersom jag inte vill skriva för långa inlägg får jag ju ta och göra ett till

hanging out to much?

Johannas värdmamma påpekar ibland att jag och Johanna hänger för mycket med varandra. Jag har verkligen ingen aning om vad hon menar med det! Förra veckan träffades vi inte på två dagar! Dock har vi hängt hela dagen idag. 3 timmar på Starbucks, lunch, fönstershopping (okej, jag ska inte ljuga blev faktiskt ett armband och nagellack) och sedan hem till varandras hus! Dock är jag tillbaka till hennes hus nu och har precis haft Sushi. Vi kanske, men bara kanske umgås för mycket men jag kommer aldrig erkänna det! Dock ska hon ju faktiskt åka på semester imorgon i en vecka så då kommer vi ju inte kunna ses. Haha
.
I will miss you darling!

Hjärnan går på högvarv

Förlänga eller inte? Plocka äpple eller förlänga? Förlänga med min nuvarande familj eller med en ny? Inte förlänga vad göra sista månaden? Too many questions and NO answers! Jag får gå till kyrkan mer så jag kan få en uppenbarelse! Hoppas verkligen inga av mina kära kyrkvänner läser detta och använder google translate för då är jag körd! (Jag har hört att vissa i kyrkan är bra på att använda den saken)

FRUKOST


Done

Klockan är 8.38 och jag är färdig jobbad! Jag är så cool!
.
Varje dag tänker jag på om jag ska förlänga eller inte. Jag skicka till min LCC i helgen och fråga om jag inte hittar en ny familj (jag vill komma till västkusten och jag vill bara förlänga med 6 månader) så måste jag betala flygbiljetten hem eller blir det fortfarande att Au PairCare betalar? Och Au PairCare betalar i vilket fall. Så jag tror att jag nog kommer försöka förlänga med 6 månader i en ny familj på ett annat ställe. Eller just nu vill jag det! Vem vet imorgon vill jag kanske åka hem? (Ehhh, tror inte det va)

sleepy day

Klockan är just nu 21.06 här och 02.06 hemma (den kan ni ju räkna på hemma i Sverige).
Har haft en grym men oerhört trött dag. Inget skrik från barn (mer än vanligt då) promenad till biblioteket, barnen hade sina cyklar. En promenad som tar mig 7 min att gå tog 25 min med dem där små småttingarna.
Dock var dem inte så bra på att lyssna på Storytime men man kan ju förvänta sig det varje dag av dessa små barnen. Otroligt väder är det ute! 24 grader! Jag älskar det!
Dock har jag varit en liten zoombie hela dagen. Måste ha sömn! Vilket faktiskt är min plan efter detta!

Shopaholic

Jag heter Hanna Larsson och jag är shoppingberoende!
Där har ni det! Nu har jag bekänt mig stora börd.
Jag skyller USA och deras priser!
Att räkna om hur mycket det är i Svenska kronor är inte bra!
Jag menar 25 dollar för dessa skorna! Det är typ 150 kronor!
Och ni måste vara väldigt stolta över mig som gjort tre inlägg på raken nu!

Mamma

Om du vill tro att din dotter är väldigt
oskylig och snäll som jag vet om att jag är!
Så läs inte det andra inlägget!
Ifall det verkligen är så att du inte läser
inlägget ville jag visa den gudomliga hatten för dig!

hatfashion

Jag är förälskad! Verkligen FÖRÄLSKAD! I min hatt! 
Min vecka har bestått av gråt, gråt, gråt och lite mer gråt från Josies sida. Hon är sjuk och saknar sin mamma. Ruth är just nu på andra sidan jordklotet och jobbar med militären. Hon har varit borta en vecka. Dock kommer hon hem igen imorgon kväll. Men det är hemskt! Varenda dag när jag slutat den här veckan har jag antingen låst in mig på rummet eller flytt. Jag har inte ätit med familjen på hela veckan förutom när jag jobbat då. Vilket syns i min plånbok men jobbiga barn som hon är nu orkar jag inte mer än vad jag måste.
Så igår bestämde sig mig och Johanna äntligen för att gå ut och kolla på våran vän när han spelar på barer. Jag gjorde av med 20 dollar (ja, jag drack mamma och pappa och Nej, jag är inte 21) vilket är typ 120 kronor och gissa hur många drinkar jag fick på det? 5 snacka om billigt! Jag gillar detta land! Haha
Idag blev det "kyrkan" vi kom dit precis när det var slut för Johanna skulle få tillbaka sin ring och vi skulle ta grattis kaffe men dem hade inget "sötningsmedel" som vi kunde blanda i.
Men i alla fall så åkte vi till en restaurang med kyrkfolket. Satt i linne och shorts och svettades. Och en liten bakfylla på det var ingen höjdare. Jag och Johanna drog oss mot Target och handla det blev en ny BH som tydligen ska vara jätte bra enligt Johanna. Och vad är en vacker söndags sommardag utan att varit nere Downtown? Nej, just det inget alls så självklart åkte vi ner dit och gick på Forever21 där jag hittade denna AWESOME hatt! Även en tröja blev jag tvingad till att köpa eftersom annars kunde jag inte ha på mig hatten. Vi drog oss senare mot Grace och hämta upp henne så drog vi till några vänner till henne och kolla film och röka vattenpipa.
En chill söndagkväll var den perfekta avslutning på den här bergochdalbana veckan!

RSS 2.0