trött...

Så helgen gick fort (det har varit en röd dag här idag vilket betyder det var en dag längre helg) vi har haft två barbeque en hemma hos Susie (3 bebisar, 1 1,5 åring, 2 3 åringar och 2 5 åringar) och en nu ikväll vid poolen med andra familjer. Det är allt roligt att träffa alla och alla är jätte trevliga och pratar med mig och så men jag saknar ungdomslivet och innan var Johanna med på alla dessa sakerna vilket gjorde att det var roligare nu går man mest där och det är inte så roligt... (JOHANNA KOM TILLBAKA!) Men i alla fall så jobba jag imorse vi åkte Downtown och kolla på målningar m.m. barnen sprang runder och lekter helt okej första pass, sen hade jag 2 timmar ledighet spendera lite tid med att prata med brodern på Skype och sen lite latning i sängen. Back to work blev det sen nu på kvällen då vi åkte till poolen. Och efter poolen åkte jag till gymmet efter ett uppehåll på 3 dagar.
Nu är min plan att städa mitt stökiga rum då städerskan kommer imorgonbitti!

Jag tänker med min vänstra sida inte den högra!

Eller är det tvärtom? Om man är artkunnig m.m. är det väl den högra sidan av hjärnan man tänker med va? I alla fall så pjäsen ikväll var rolig att ha varit på (det var "The Red Shoes av H.C Anderson) men jag fatta inte. Jag menar vad var poängen med att männen och kvinnan dansa runt i kalsonger och ett linne? Och skorna flög? Ehhh, fatta inte mycket men jag säger som Susie sa "They were good dancers"
God natt

I am going to a play

Ikväll ska jag på teater, eller jag tror det är det i alla fall! Min granne skicka sms för några timmar sen och sa att dem hade en extra biljett till Spoleto Play ikväll och undra om jag ville komma! Självklart ville jag det! Så nu sitter jag här i min klänning, fixat hår, smink och snart högklackarna på också!

Onsdag

Jag har fasat för detta inlägg för det är så mycket som hänt sen sist men jag kan ta det kortfattat, min familj och släkten har varit här.
Vi gjorde detta
- Aligatorjakt (hitta massor så mamma är glad)
-Häst och vagn genom Downtown
-Båttur (fick se delfiner så mamma blev än en gång glad)
-Shopping på Outletet (födelsedags skor till och lite annat)
-Starbucks besök
-Stranden
-Fira min födelsedag på en resturang vid vattnet där vi
också fick se delfiner simma utanför (fick dock vänta en
evighet den kvällen men det var ju för det var fredagen den 13!)
-Farmers market
-Apple butiken (även kallat himmelriket
-Concert in the park (hela Daniel Island samlades i parken som man ser från mitt hus)
-Och en del annan shoppning och visning runt omkring. Himla trevlig vecka var det ! :)
.
Efter att de åkt så har jag jobbat, solat och gymmat. Ja, de är typ det mina dagar består av nu förtiden och lite bokläsning också. Min plan är att vara brun (läs svart) när jag kommer hem förstår ni!
Idag åkte jag på massage (fick det i födelsedags present av familjen) 90 minuter med helkroppsmassage! Hel härligt var det speciellt efter att jag var öm i hela kroppen efter gårdagens gym besök. Och nu på kvällen åkte vi och kolla på Noah när han spelade baseball, han blev lagets spelare så han fick match bollen vilket vi firade med Frozen Yogurt efteråt! Hel skön dag!
Och jag glömde ju nästan men i lördags var jag på min första baseball match och jag måste säga det var ganska roligt.

I need my social life back

Ett dygn har det gått sen Johanna åkte på semester och sedan hem till Sverige. Sophie är hemma i Tyskland för hennes mormor är döende. Och här sitter jag med inget socialt liv. Börjar tröttna på kyrkfolk dem är för kyrkliga. Ni vet amerikanska High School College filmer där det finns en grupp som är jätte kyrklig och som sitter i en ring på rasterna m.m. Och som vi trodde bara var just det en film, jag kan ju meddela att så är det inte. Nu är det knappast så att dem är så alltid dem är trevligt folk men dem är överreligiösa helt enkelt. "Jesus says that we must love everyone"
Men jag har i alla fall onsdag och fredag att se framemot då min familj kommer! YEEEY! Dock tror jag att efter det kommer det kännas tomt. Men jag har bara 3 månader kvar och sen är det Sverige för mig del. Svensk mat, svenska, svenskt folk och svensk mark. Jag trodde inte jag skulle få någon hemlängtan här borta men en liten del av mig hade älskat att åka hem redan nu även om jag inte är klar med USA på låånga vägar!
I know I am so BEAUTIFUL
(Skrivet i söndags)

RSS 2.0