Pink pen

Jag stal precis en rosa penna från Wasabi! OPS, den bara slank ner i mina stora fickor på min tröja! Men alltså den är hur snygg som helst för man skriver rosa med den! Finns bara en sak att säga AWESOME!
Helgen bestod av jobb och sömn. Eller på lördagen åkte vi till en fest men där var typ bara 17 åringar så jag åkte hem igen. Haha, Dock så använde jag mina Bruna skor! Och dem var väldigt bekväma faktikst! Slå den ni!
.
Känner att detta blogginlägget var det tråkigaste någonsin men nu vet ni ju att jag lever i alla fall!

I am proud

Gissa när jag gick och la mig igår? Gissa ni 8? Jadå hade ni alldeles rätt! Och sov gjorde jag till klockan ringde 7 imorse. Eller ja, jag har vaknat några gånger under natten men ändå. 11 timmars sömn och det enda jag kunde tänka på var att jag ville sova mer. sjuk? Nej då varför tror du det? Men upp från sängen och fixa lunch till barnen och ge dem frukost och allt annat man gör på morgnarna. Ganska jobbigt med en sprängande huvudvärk och när man går runt och fryser. Men klara blev vi i tid och vi var tom 5 min tidiga till skolan. Jag åker hem och tar min temperatur och gissa vad! Jag har feber inte mycket bara 38,1 men det ska också tilläggas att jag har typ aldrig feber. Så jag tar ett sånt där oranget piller och går till sängs igen. Och där har jag legat tills nu, kände att en dusch lät som en bra idé och även en skål med flingor.
Om en timme ska jag iväg och hämta småbarnen igen med Matts mamma som är här över helgen och hälsar på. Sen blir det bara jobb 2 timmar! YEAH!

Sleeping babies

Om jag vetat att mina små barn skulle sova
fortfarande hade jag kunnat sova en timme
längre denna morgon! Måste säga jag bara
"älskar" sådana morgnar!

JB

En "rolig" sak jag sa i bio salongen när trailern för Justin Biebers film kommer
.
Jag - That is Jason Bieber!
Sophie - Hanna, his name is Justin
.
Dock måste jag säga att förra gången vi såg den här trailern visste jag inte ens att någon sådan person existera så lite kan jag nu i alla fall. Och jag måste faktiskt säga att jag är stolt över att inte veta vem han är för om man lyssnar på honom är man som vi i Sverige säger "fjortis?"

Sleeping can I do when I am dead

Springtur imorse (stjärna till mig). Det är faktiskt ett skönt sätt att starta morgnarna på synd bara att jag knappast vill gå upp en timme tidigare varje morgon föratt gå ut och springa någon måtta för det vara!
Efter min nyttighetsmorgon kom Johanna över och fick svenska pannkakor av mig, eftersom mina barn inte uppskattar dessa delicious things var det ju skönt att någon faktiskt tycker om dem! I am the king on making Swedish Pancakes! Or maybe the queen! I alla fall så är jag grymt bra på det!
Hela eftermiddagen var jag typ den bästa au pairen någonsin! Jag och Noah spelade inte Wii, Ipad, Ipod eller kolla på film! En hel eftermiddag utan elektronik! Jag var stolt! Det blev bakning, pussel, spel m.m. istället!
Efter jobbat vart det till att slänga i sig maten och slänga på sig nya kläder medans Sophie stod utanför och vänta. Och snabbt som attan bar det av till spanska klass!
Dock hade jag ju biofilm att se framemot efter spanskan. För 10 över 10 kollade jag och en hel grupp kyrkmänniskor som, btw innehöll fyra killar varav 3 av dem heter David, det var "No strings Attached" som stod på schemat. En as bra film som man bara måste se!
Nu är det tid för mig att bli tagen av "The Sandman" (den kan ni ju klura på vad det är för något)

Hakuna Matata

Jag börjar bli bra på detta igen alltså! Bloggandet menar jag! Tycker ni inte? Så vad har jag gjort? Mer än jobbat då alltså!
Så lördags kväll 5 minuter efter att jag och Johanna slutat så åkte vi iväg till Forever21 (ÄNTLIGEN) dock är jag pank efter doktorn så det blev inte några köp för min del. Efteråt gick Johanna och me till en sy sushi bar åt 2,5 bit sen höll jag på att spy upp den. Fy farao vad äcklig den sushin var! Så ingen sushi för mig på ett tag! Kvällen slutades på Starbucks och lite skitsnack. Somna som en liten baby i sängen vid 11.
Söndagen bestod av jobb åkte till Frozen Yoghurt place med mina barn med Johanna och hennes barn. Dem älska det så det måste jag verkligen göra igen! På kvällen åkte vi till Grace där vi hade en chillkväll med lite folk! Bra slut på en vecka full med jobb och sjukdom alltså!
.
Idag är min dag off! Enda dagen på hela den här veckan! slav.se! Igår var mitt schema 37 timmar idag är det 45 timmar den här veckan jo men jag tackar för den. Ingen ro ingen vila.
Gymmet imorse
Downtown med Johanna och Grace
NU städning av rum!

Buenas Días

Har jag sagt att jag börjat på spanska igen? Ja, det tror jag nog. I alla fall så är det spanska för nybörjare och jag tycker det är as tråkigt. Vet redan det hon säger men jag måste få ihop mina 60 collegetimmar så jag tänkte spanska borde vara lätt för mig. Hoppas läraren inte kommer på att jag läst spanska i 4 år för då blir det jobbigt...
På tal om spanska så var det lektion i torsdags kväll och när jag sitter där på lektionen får jag sån magvärk ni förstår inte hur hemsk den var jag kolla på klockan var 5 minut. När lektionen var slut gick jag ut fort som attan. Dock stoppade en annan elev mig för hon ville prata med mig för jag är svensk. Visst det är roligt att träffa nya människor och prata tycker jag men just i den stunden hade jag bara min säng i mina tankar. Hon måste trott jag var väldigt otrevlig! I alla fall kommer in i bilen och börjar gråta med detsamma så ont jag hade. Kör hem slänger mig på sängen och tycker synd om mig själv! Och sen vid 10 börja min helvetesnatt spydde och diaree. Gick på toaletten en gång i timmen fram till halv 4 på natten sen fick jag sova till 7. Jag skulle jobbat egentligen men mina föräldrar fixa så jag kunde få vila hela dagen. Dock tvinga dem mig iväg till doktorn för jag varit förkyld/sjuk så länge och sen magsjuka på det. 210 dollar senare (försäkringen kommer förhoppningsvis betala det ja) får jag reda på att det inte är något fel på mig eller jag hade mycket vätska bakom öronen men ingen inflammation. Jag fick nässpray för förkylningen och en äcklig vätska för magen.
Nu är det lördag inget kräk men min mage är inte helt frisk ännu. Jag vill bara att den här helgen ska ta slut jobbar tio timmar lördag och söndag. Imorgon kväll ska jag fira! Haha Ledig måndag asbra!
.
Playdate with Johanna (den andra som också hade magsjuka samma natt som jag) står på schemat idag

The two last days

I tisdags var det jobb på schemat Josie var fortfarande sjuk så medan dem andra barnen var i skolan åkte vi hem och kolla film.
.
Annars flöt dagen på bra, Noah hade ont i öronen och det enda som kunde hjälpa honom mot det var Wii spel. Jo, men visst! Men han åkte i alla fall iväg och träffa Fabror Doktor och dem kom fram till att han hade öroninflammation.
Kvällen bjöd på spanskaklass! Wow vad roligt INTE. Men men har bara 38 timmar kvar nu sen är jag klar med mina timmar på college. AWESOME!
Vid nio på kvällen åkte jag över till Jamie-Lynns hus och spela lite Guitar Hero med henne och Grace. Roligt roligt!
.
Onsdagen, kände hela dagen som om jag blivit överkörd av ett tåg och ligger på spåret och blöder. Hade också tre barn att ta hand om samtidigt. Vilken känsla det var när Ruth kom hem 4.15 och jag fick lägga mig i sängen. Sov till halv 8 typ och sen vid 10 gick jag och la mig igen. Matt väckte mig halv 9 imorse och sa att jag skulle ta hand om Noah tills Ruth kom hem. Dock fick jag ligga i sängen om jag ville han spela ändå bara tvspel m.m. Så sängen bodde jag i, i en halvtimme efter det innan min mage skrek MAT! Upp äta och spela lite med Noah till Ruth kom hem för en timme sen och nu är jag "ledig" hela dagen (läs kurera min sjukdom). Ikväll blir det spanska klass vilket jag ska gå på. Dock vet jag redan nu att jag kommer skolka 2 eller 3 lektioner men jag kommer inte skolka för att ligga hemma och vara sjuk...

"A told B and B told C to climb the coconut tree"

Jag vet att jag skrev i torsdags att jag skulle börja skriva oftare det börjar ju bra alltså! Har varit upptagen i helgen.
I fredags hängde jag med Grace och Jamie-Lynn fixa deras hår m.m. Kvällen sluta med att jag och Johanna bestämmer oss för att ha en sleepover hela helgen hemma hos Grace. Sagt och gjort heter det ju, åker hem hämtar alla saker jag behöver för en helg Downtown.
.
Lördags morgon steg vi upp tidigt för vi skulle gå på öppningen av "Forever21" men kön var runt TVÅ kvarter så vi sa nej tack och gick och åt frukost istället! Eftermiddagen spenderas på ett "Oyster Roast" med Cricket, Brian and Ally. Trevligt men kallt!
På kvällen så var det lite festande som gällde, ÄNTLIGEN!
.
Söndag var det upp till kyrkan som gällde (går för mycket i kyrkan haha) lunch, fönstershopping efteråt. Slappning i Lauras säng och kolla "Almost Famous" stod på schemat. Dock somnade jag till filmen (att dela en king size säng med två personer två nätter i rad blir det inte mycket sömn av). Au pair meeting på kvällen Avskedmiddag för Ildiko (första och sista gången jag träffade henne ja). Och sen var det fest hos Laura på kvällen. Först tänkte jag sova där så jag kunde dricka. Dock fanns inte humöret för drickningen där så då beslöt jag mig för att inte dricka och köra hem på natten istället.
Roligt i morse när jag gick upp och fick svaret "Are you home" från både Ruth och Matt. (Hade sagt att jag skulle komma hem på måndag morgon). Men hade en awesome weekend och har kommit på att när jag är ledig ska jag åka Downtown igen för det är där allt händer!

You think I have learned my lesson by now

Man kan snart inte räkna på fingrarna (tog precis 3 försök för mig att stava det rätt) längre hur många gånger jag skickat fel SMS till folk här. Det är nästan pinsamt! Jag skickar till folk att jag tycker dem är tråkiga, vad dem ska få present m.m. Men nej, nu får jag skärpa mig! Ja, det där var bara en parantes.
.
Idag vakna och kände att jag vill spendera min dag i sängen men nej det funkar inte när man jobbar som jag... Fick slita mig upp ur sängen och dra på mig kläder. Noah var inte sammarbetsvillig för att gå upp ur sängen han heller, inte Josie och inte Maddy. Morgonen var bra! Noah ville kolla tv medan han äter frukost jag sa nej. Han blev arg. Allt var helt kaotiskt! Han ville att Ruth skulle ta med honom till skolan men hon skulle jobba Så HELA bilresan (17 min) skrek han efter mamman i bilen. Josie skrek för han skrek och min älskade Maddy (som är min favorit idag) var tyst. Lämna av honom i skolan och gick sedan och lämna av Josie (Maddy är sjuk) trodde det skulle bli skrik och gråt men ingenting! WOW Första gången dem är från varandra och dem skriker inte!
Jag och Maddy hade alone time, vi åkte till Barnes And Nobles och lekte med Leksakståget och gick och åt på "Atlanta Bread". Mysigt!
Och när vi kommer hem igen med alla barnen börjas det igen. Noah är trött och sjuk efter skolan men vägrar ta nap, Josie skriker för Noah skriker och Maddy vill sova. Äntligen sover tvillingarna och Noah och jag har spenderat eftermiddagen med en Wiikontroll.
Nu sitter jag på Starbucks (var tvungen komma ut från huset) och ska fixa lite saker typ skriva brev, svara på mejl, skriva i BLOGGEN och läsa min bok!
Ikväll blir det kyrkan med allt roligt folk
Sommarvärme är gärna välkommen!

What have happened?

VARNING LÅÅÅÅNGT INLÄGG! Men läs om ni vill ! :)
Det ar en bra fråga! Om jag ska skriva allt jag hittat på med deras tre veckorna kommer ni tröttna på att läsa!
Men ja, kort sammanfattning.
Anna kom på besök från Sverige över jul och nyår, Tack så mycket för du kom!!
Vi åkte till New York förra veckan, vi fick se alla sevärdigheterna! Men ja, jag är ju som jag är och jag blev mer exalterad när jag såg H&M och Forever21 (som BTW öppnar i Charleston på lördag och vem ska dit!?) butikerna än alla andra coola saker! Haha
Julen här var hur mysig som helst! Julafton gick vi uppklädda ut och åt på en resturang på ön god mat och bra sällskap asmysigt!
Juldagsmorgonen kommer vi ner och får öppna våra julklappar som finns i våra strumpor. Frukost efter det och sen var det god tid på att ta itu med den STORA högen julklappar! Det tog typ 3 timmar för min familj att öppna alla julklappar! Haha, men roligt var det allt! Av min värdfamilj fick jag en Ipod Touch och lite annat smått och gott.
Mitt liv här flyter på bra och jag trivs som fisken i vattnet. Dem allra flesta dagarna vill jag stanna här lääänge till men som idag (barn sjuka och griniga och en själv som inte är helt frisk är ingen bra combo) känner jag att jag vill flytta hem igen i augusti. Jag vet dock redan nu att det kommer vara jobbigt att lämna allt här! För två månader sen hade jag "bara" Johanna, Sophie och Andy som vänner nu har jag en grupp! Med massor av roligt folk! Man gör något nästan varje dag i veckan med dem och det är grymt roligt att få uppleva ungdomslivet i USA också (även om jag inte är 21). Jag tycker synd om dem Au Pairerna som åker hit och bara umgås med Au Pairer de missar en stor del av den amerikanska kulturen! Nu lär jag mig inte bara den "rätta" engelskan nu lär jag mig den ungdomliga också som man inte kan lära sig på något annat sätt än så här! Och jag är så otroligt glad för det!
.
Jag skulle kunna skriva mer men känner att det blir för långt. Ska lägga upp ett inlägg till om vad jag gjort idag och jag ska bli bättre på att blogga igen :)

RSS 2.0