Waiting

Innan var väntande på att få en familj, nu när man har en familj är det väntan på när jag kan åka som är det stora problemet. Jag väntar på att få svar från mitt sommarjobb om jag kan sluta en vecka tidigare, och Ruth väntar svar från Au Pair Care om man kan ändra ankomstdatum.
Det här med Au Pair är ju bara väntande.

Monday

För ett tag sedan skrev jag en lista här på bloggen om vad jag ville göra i USA, jag tänkte lägga på lite på den listan.
  • Las Vegas (tänk alla casinosar, men jag får nog åka dit om några år också för jag har inte åldern inne just när jag är i USA)
  • Disney World (älskar att vara barnslig av mig)
  • Hollywood och träffa alla känidsar (jag vet jag är cool)
  • Washington (tänk bara att se Vita Huset med egna ögon)
  • New York
Och de nya,
  • Amerikanska nöjesfält
  • Äta brunch
  • Åka till Miami
  • Kolla på amerikanska idrotter
Den här listan kommer naturligtvis fyllas på ännu mer senare!

Härligt

Prata med Ruth precis, vi prata om lite allt möjligt. Vi bestämde att jag ska komma antingen den 9 augusti eller den 16 augusti. Det är beroende på om jag får ledigt min sista vecka på jobbet. Men jag hoppas innerligt det!
Jag vill faktiskt inte åka nu, för då missar jag ju studentveckan, men om två veckor skulle jag gärna kunnat åka.
:)

South Carolina here I come

Det har fortfarande inte blivit något samtal med Ruth idag, väntar på att hon ska ringa mig just nu! Men jag fick ett mejl om att de har bestämt att de vill matcha med MIG! Jag är så himla glad! Den här veckan kommer bli svin bra! Studentvecka och jag kommer få en familj officiellt!
My life is great!




och ett mejl till

Det var ett långt mejl som Ruth hade skrivit till mig, men jag tyckte det var väldigt bra. Där stod precis vad de hade för förväntningar på mig, vad som gäller i deras hus, vad jag kommer få, etc etc. Känner att nu har jag mycket mer kött på benen. För nu vet jag nästan exakt vad som gäller. Och det känns super bra!
Hon ska ringa mig efter halv 5 idag, och vilken tur då att jag ska vara inne typ hela dagen och packa och städa mitt rum! Tur att de ska regna.
Hörs senare!

Ett mejl

Fick mejl från Ruth innan(!)! Hon skrev att de nog tänker välja att matcha med mig, men de vill först prata en gång till så vi vet exakt var vi har varandra och vad vi har för förväntningar (var tvungen att slå upp det, kom inte på det svenska ordet! Haha) på varandra. Så hon ska skriva ett mejl till mig där det står alla förväntningar de har, vad jag ska göra, när jag ska komma, lite schema och sådant! Hon sa att hon skulle skicka det när hennes barn hade naptime men det gjorde hon inte, så det kommer väl imorgon eller något!
Så det är nu 99 % säkerhet att ni till hösten hittar mig i South Carolina! (Om jag inte suger på Skype nästa gång!)

Not yet

Ruth sa igår att de skulle skicka mejl efter att de pratat med den svenska tjejen. Men det blev lite ändrat där eftersom hon tog studenten igår så jag hoppas det ska prata idag så jag får reda på idag om det blir South Carolina eller inte!
Så ikväll när jag kommer hem hoppas jag på en god nyhet!

Maybe

Nu har jag pratat med Ruth igen(!) Jag fick se barnen och deras snygga tatueringar som var gjorda av glitter. Svin coolt faktiskt! Jag fick även se Noahs pris som han fått i fotbollen, han gjorde två mål igår.
Vi prata om lite allt möjligt, jag ställde lite frågor som jag hade. Hon sa att om inte den andra svenska tjejen är väldigt väldigt bra, så kommer de välja mig! Den serbiska tjejen har inte svarat på deras mejl, så de ska nog strunta i henne. Så nu hoppas vi på att den andra svenska tjejen är sämre än mig!

Not just yet

Och de har inte ringt ännu. Men jag hoppas på att de ringer snart! :)

Like I said

Som jag sa igår skulle jag packa ner hela mitt liv idag. Och jag har börjat. De kläder som jag tror att jag kommer använda ligger slängda i min fåtölj, förutom då såklart balklänningen och studentklänningen som hänger fint inne i garderoben. Men annars så ser mitt rum lite ut som ett bombnedslag eller något sådant typ. Och det är väldigt dammigt också, jag kommer säkert få en allergichock när jag städar Haha!
Men i alla fall har jag tänkt fortsätta med städningen och packningen till Ruth och dem ringer, vet inte vilken tid de skulle ringa med de ska ringa i eftermiddag någon gång.
Nej, nu ska jag putsa fönster!

Tomorrow is another day

Ruth skicka mejl till mig idag och skrev att det var trevligt att prata med mig igår och att de inte kommer hinna ringa idag eftersom hon jobbar sent. Och de vill vara båda två som ringer, alltså både Matt och Ruth. Men hon sa att de skulle ringa imorgon om det gick bra för mig. Och självklart gick det bra! Jag har ju inget annat för mig om dagarna. Förutom då att packa ner hela mitt liv, då jag tar studenten nästa vecka och flyttar hem över sommaren. Men det ska bli trevligt att få prata med dem igen. Längtar verkligen och jag hoppas verkligen att de bestämmer sig för att matcha med mig!
Önska mig lycka till imorgon! :)

Sömnbrist

Jag har allvarligt talat sömnbrist totalt! Jag börjar gråta när som helst, grät två gånger på teckenspråks lektionen (den sista BTW) och sen när jag gick hem. Utmattad eller? Lite så ja. Men det beror väldigt mycket på att jag är så nervös över familjerna just nu. Jag vill så hemskt gärna komma till Ruth och Matt så jag är himla nervös och orolig över att det ska välja en annan Au Pair och det vill jag INTE.
Jag fick ett trevligt mejl från Matt imorse, det var tre videor på barnen, så söta är dem! Jag hoppas verkligen att vi kommer prata idag, för jag orkar inte leva med den här ovissheten längre. Jag mår ju dåligt över den!

Och den andra är avklarad

Så nu var den andra intervjun också avklarad. Och ännu en gång trodde jag att jag blivit dissad då mamman var inloggad på skype när jag logga in men logga ut snart efter. Haha, gissa om jag blev chokad eller? Men hon loggade snart in igen så det vart inga problem. De verkar som en väldigt snäll och skrattig familj. Och jag tror att jag hade trivts där. Jag har inte sagt ett ja eller ett nej till dem ännu. Men jag känner ett stort sug efter Ruths och Matts familj, så jag verkligen hoppas att de andra två Au Pairerna SÖG! Eftersom jag kunde prata mer fritt med dem än med Sands familjen. Där var det typ bara frågor som jag ställde. de fråga inget. Märkligt... Jaja, jag skicka i alla fall iväg ett mejl till Ruth och Matt att jag gillade att prata med dem typ. Så nu är det väl bara att vänta på domen imorgon när jag vaknar.
Nämnde jag att jag är så trött att jag vet inte vart jag är? Jag tror det är på tiden att sova för min del.

45

45 minuter kvar



Tissel tassel

Eftersom det är Ruths bästa vän som tipsat henne om mig så är det väldigt mycket tissel tassel dem emellan och Johanna. De som jag säger till Johanna kommer fram till hennes hostmamma vilket leder vidare till Ruth. Vilken djungeltelegraf här alltså. Jag fick i alla fall reda på att Ruths familj skulle prata med två tjejer till idag, en från Sverige och en från Serbien. Jag hoppas innerligt att de gör totalt bort sig! Men sen fick jag reda på från Johanna att Ruth var lite orolig över att jag skulle prata med en annan familj ikväll. Och det ser jag bara som en positiv sak!
Nu är det bara till att vänta till imorgon kväll då jag tror att jag vet mer om båda familjerna.
I brist på foto....
Förresten här är Johannas bloggadress, ni vet hon jag pratat om :) http://skooghan.blogg.se/

And now it is done

Helt ärligt tror jag att de hade dissat mig först. De ringde inte förrän klockan var typ kvart över 1. Kändes lagom roligt. Men som sagt de ringde och allt gick jätte bra! Förutom att jag inte hörde dem så bra först men sen så!
De verkar som en otroligt rolig familj som gör mycket saker och är dessutom NYTTIGA! Det är en sak jag varit orolig för att åka som Au Pair, tänk om jag hamnar i en familj med massor av friterat och sånt. Men icke, här äts det frukt och grönsaker! Svin bra tycker jag! Och det verka som om de gillar mig med, vilket bara är sååå bra! De skulle skicka ett mejl ikväll och sen skulle vi nog höras igen imorgon. I can´t wait! Men innan dess har jag ju faktiskt ett samtal med familjen Sands ikväll. Det ska bli roligt att prata med dem och jag ska inte nämna den här familjen något.

13.00

Klockan 13.00 idag ska jag prata med Ruths familj och jag är så nervös och glad! Hon skicka mejl inatt där hon skrev att inte kunde vänta till att vi skulle prata! Jag hoppas verkligen att jag gör ett bra intryck på henne! Jag är väldigt nervös men otroligt glad! Nu måste jag läsa allt igen och förbereda mig bra!
Hörs efter 13.00

JAAAAAAA!

Märker att jag har några stycken inlägg som just rubriken är JAAAAAAA! Men strunt samma så är det när fantasin är dålig. Haha
Kom hem från bion för en stund sen och gissa vad som fanns och väntade på mig i inkorgen till min mejl? Jo, ni gissa säkert rätt (för ni är väl smarta ;) ) ett mejl från Au Pair Care att jag har en "bokad" intervju och självklart ett litet brev från familjen! Så nu ska jag prata med två familjer imorgon! Spännande eller vad? Så förhoppningsvis slipper jag SI nu. Jag hoppas verkligen på den här nya Ruth familjen. Men jag får se imorgon när jag pratat med båda!
Jag vill att imorgon ska vara idag!

Ohh jaa

Tydligen ska familjen ha varit intresserade men de har inte skickat något mejl eller "bokat" mig för intervju så jag får  se vad som händer framöver, eller rättare sagt imorgon bitti när jag vaknar. Då borde jag ju fått mejl från dem om de är intresserade! Och jag känner att jag vill veta det till imorgon kväll då jag ska Skypa med familjen från Pennsylvania. Testa precis Skype på Tuas dator och det funka! PERFEKT!

Mätt

OJ,oj, oj är precis hem kommen från hotellfrukost på hotellet här i stan och jag är övermätt! Haha
Imorse när jag jag vakna såg jag att jag hade fått ett sms av Johanna (ni vet?), nu äntligen kunde familjen se min profil! Så jag hade ju hoppats att de hade skickat mejl och bokad mig för en intervju, men icke... Antingen tyckte de väl inte om mig eller så väntar det väl på något. Jag vet inte vad. I alla fall så ska jag fråga Johanna det ikväll för just nu tror jag att hon och alla andra där borta har sin finaste skönhets sömn!
Jag hade i alla fall fått svar från familjen från Pennsylvania, de vill ha skype samtal på onsdag klockan 3 deras tid så jag tror det är 9 här. Men jag vill inte ha samtal med de förrän jag vet hur det blir med den här andra familjen. För jag tycker om familjen i Pennsylvania, men den andra familjen verkar bättre men eftersom de inte hör av sig vet jag ju inte om de gilla min profil... Men jag hoppas jag får svar på mina funderingar ikväll. Även om jag ska på bio ikväll men efter det hoppas jag att Johanna är inne på MSN. 

Inte svarat...

Jag skicka ju mejl till STS i lördags om att alla inte kan se min profil men de har inte svarat ännu... Lite jobbigt för jag vill ju veta varför de inte kan se min profil NU....

The last one

Jag skicka mejl till familjen i Pensylvanias Au Pair, innan och jag fick svar innan idag. Jag frågade om hon hade några erfarenheter om autism innan och hur det var med dessa mat kraven. Killen har väldigt lite autism (om man kan säga så) och hon hade ingen erfarenhet av det så det ska nog inte vara några problem. Och om det där med maten så fanns det en bra affär i närheten som hade mycket man kunde köpa där utan dessa ingredienser! Så den familjen verkar väldigt bra. Men jag är fortfarande sugen på den familjen  som Johanna tipsa mig om, den som jag inte ens pratat om men har hört mycket om! Så det ska bli intressant och se vad STS säger imorgon när de svarar om varför de inte kan se min sida...
Have a nice night!  (Över hahaha)

Märkligt

Jag satt och prata med hon tjejen som letar Au Pair till hennes hostmammas bästa vän i en och en halv timme. Och ju mer vi prata så kände jag att den familjen verkar perfekt verkligen! Men sen kommer vi ju till det problemet att de inte hittar mig på APCR, vilket är väldigt märkligt då det var en familj som hitta mig igår och man ska kunna vara bokade med två samtidigt. Men i alla fall så ska vi nog prata via FB först, den här tjejen fixar det åt mig. Och sen får vi väl se om de kan lösas om vi bestämmer oss för att jag vill dit och de vill ha mig. Johanna (tjejen jag prata med) har lagt fram goda ord om mig i alla fall! Haha, vi får hoppas på detta i alla fall!
Min bästate kusin i hela världen :D

Crazy

Jag skicka ju ett svar till den nya familjen inatt, de med två barn. Hade fått svar nu när jag vakna imorse(!). Jag har blivit lite ganska osäker på det här familjen nu för barnen får inte äta mjölk, vete ägg eller jordnötter. Hallå jag har ingen erfarenhet av att laga mat utan ägg och mjölk! Jag som älskar pannkakor och glass, om jag kommer till dem kan jag ju inte äta det I alla fall inte pannkakorna för ofta jag gör pannkakor själv?!
Och sen än en gång är den ena pojken autism men tydligen inte alls mycket så det tror jag att jag skulle klara av, men ja, jag tror att jag hellre vill ha den familjen som jag inte ens talat med. Haha
Just wait and see

I got a match!

Kom in på mitt rum och tänkte bara kolla FB innan jag gick och la mig och såg på min mejl att jag blivit kontaktad av en familj! En familj i Pensylvania, mamma, pappa och två barn. Barnen älskar att leka i snön (då det är snö), vara ute och sen vara i poolen på sommaren! (Perfekt för mig som är ett vattendjur). De verkar som en väldigt bra familj så jag ska försöka få en  bra telefonintervju med dem!
Ifall ni undrar hur det gick med den andra som jag prata om igår så ska dem kolla om de kan se mig nu eftersom den här familjen som matchat mig måste ju kunnat se mig. Wait and see!

Jag vet!

Kom hem från Liseberg för 20 minuter sen och borde egentligen sova, men eftersom jag inte hade stängt av min dator ordentligt innan vi åkte var jag ju tvungen att kolla min mejl (den nörden jag är). Det var inget nytt från APCR (chokad?). Men i alla fall så var det en tjej som fråga på Facebook, STS grupp där, om det var någon var intresserad att vara Au Pair i South Carolina och det tänkte jag varför inte? Så jag skrev att jag var intresserad och att jag skulle åka med STS, blablabla. Och när de skulle kolla på min profil då så var jag först där men sen borta! Precis som om någon satt upp mig för intervju men INGEN har gjort det. Så jag förstår INGENTING. Helt borta just nu.. Så om dem inte hittar mig imorgon vet jag vad jag ska göra på måndag och det är att skicka mejl till STS. För om det varit så här länge vet jag ju varför jag inte fått så många svar!
Jag hitta ingen bild där jag var sur på, men jag hitta denna. Haha

Och igen

Det är faktiskt lite roligt att få göra alla ansökningar igen, för den här gången vet jag vad jag ska skriva och vad jag inte ska skriva så det går fort som attan! Och sen vet jag nog ungefär vad jag har gjort för fel på den förra så nu skriver jag bättre helt enkelt! Men det jobbigaste är att mina barn referenser måste skriva in en gång till, och de gillar inte att skriva på engelska. Därför är det bra att på SI kan man skriva på svenska och sen kan någon översätta! Svin bra faktiskt.
Tummen upp!

Ja, jag gillar den här bilden !

Och igen

Oj vad jag är smart verkligen! Förra gången skrev jag ett host letters på min word, och nu tänkte jag, ja vad bra då slipper jag göra ett nytt. Men vem har raderat det förra? Jo, självklart JAG! Lite irriterande faktiskt... Men men, vad gör man inte för att få åka som Au Pair.!

SI

Eftersom jag börjar bli otålig och vill ha en familj så gärna just nu så har jag börjat fylla i samma saker som till mitt APCR men nu istället för Skandinaviska Institutet. Tänkte det kan ju inte vara fel att ha två olika organisationer. Jag vet att det kanske är lite tidigt för att mig att ge upp STS, men jag ger knappast upp dem, jag vill bara vara säker på att jag kommer iväg. Och det bästa med SI är att man behöver inte betala något förrän man hittat en familj(!).
Jag och min kusin :)

15 dagar

15 dagar kvar till STUDENTEN!
och jag fick en visselpipa av Ida idag! Nu börjar det!
Har inget med min blogg egentligen att göra, men WTF! Jag har något att vara glad över i alla fall!

Hungry

Har ni tänkt på att hungrig och Ungern på engelska är typ likadant?
Och nu undrar ni varför jag skriver detta? Jo, för att jag har inget annat att skriva!
Alltså har inget hänt på mitt APCR, ifall ni inte förstod det!  Haha

That´s how we role

Jag vill bara meddela att mitt APCR är totalt dött igen. Den återupplivades för en stund men nu har den gått under jorden igen! Haha
Men vem vet imorgon kanske det är min tur dag? Man kanske ska kolla sitt horoskop?

Det blev inget

Här satt jag och vänta på att de skulle ringa, men inget hände. Fick ett mejl precis om att de valt en annan Au Pair, lite tråkigt men sånt är livet.

Hoppas på den fjärde familjen nu istället!


30 min kvar

Nu börjar nerositeten krypa i kroppen igen! Försöker hitta bästa stället i huset för att få bäst signal på, tror det får bli mamma och pappa rum. Har kommit på några frågot jag ska ställa

-Vad äter de för mat?
-Är de religiösa?
-Finns det något gym i närheten?
-Finns det många Au Pairer i närheten?

De skulle som sagt prata med två till igår, och om jag varit dem och gillat de två bättre än mig då hade jag skickat ett mejl och sagt att jag inte är någon bra passning för dem, så jag lever på det i alla fall!

SNART!


Dags igen

Om 4 timmar och 20 min är det dags igen :) Hoppas att det går bra, de verkar väldigt bra!

Och till en helt annan sak, jag gillar inte att skriva på riktiga tengentbord! Det är så jobbigt, det låter så mycket och man måste trycka så hårt!

Jag vet!

Jag vet, jag vet. Jag har inget liv en lördags kväll, när jag är hemma. Jag sitter här vid datorn och kollar på olika college kurser. Och jag hitta kurser till Amerikanskt Teckenspråk i New York, vilket blir perfekt om jag får den familjen jag pratar med just nu! Eftersom jag redan kan svenskt teckenspråk hade det varit roligt att lära sig amerkanskt också. Så det är vad jag gör en lördags kväll, då jag inte har någon bil och sitter hemma i Skåne...


Fråga

Sitter och funderar på vilka frågor som jag kan ställa till familjen imorgon när de ringer igen. Och jag kommer bara på en enda och det är vad slags mat de äter. För jag vill ha sallad till min mat och sådant. Men man får väl ta det som det kommer. Haha!

Första gjord

Prata med familjen i 16 minuter + en minut (det bröts en gång), jag tyckte det kändes bra. Hon sa bara "va" en gång så min engelska kan inte varit så dålig även om jag inte pratat engelska på ett år typ.(!) De skulle i alla fall prata med två au apirer till idag och sen skulle de ringa imorgon igen.


Klockan 2

Nu förstår jag varför jag inte fick något email av den nya familjen, de hade sänt till fel hotmail adress, de hade glömt ett a. Vilken tur då att jag skicka till dem! I alla fall så ska de ringa när klockan är 8 hos dem, så det är 1 eller två här tror jag!
I Can´t Wait!

vill sova

Jag vill sova! Men jag ska hämta mina föräldrar som är på en 140 års fest. De har säkert trevligt, men jag vill inte vänta 2 timmar till innan jag kan hämta dem. Haha.
Jag hade hoppas att familjen skulle höra av sig ikväll, men de kanske gör det i helgen istället, då de är lediga hela dagar. Jag vill bara prata med dem!

(Inga bilder just nu för jag har min brors dator)

Almost

Tänk att det funka det där med att blåsa ut alla ljus och sen önska något (dock har jag bara ett problem jag blåste aldrig ut några ljus). Men när jag kolla på min APCR imorse hade jag fått svar från en familj, från Hasting on Hudson, New York. De var två flickor på 4 och 6 år gamla. De verkar snälla och jag ska ha telefonintervjuv. Känner att dessa kan jag tänka mig att bo hos ett år. Föräldrarna är advokater och de har två hus.
Återkommer senare om det blir en telefonintervjuv eller ej!

!

19

Idag fyller jag 19! Woohoo, vad det är mycket att fira. Eller inte. Men i alla fall så åkte jag hem till Skåne igår för att överraska mina släktingar och familj! roligt värre. Jag har dock inte kommit på någon födelsedagspresent som jag ville ha förrän nu, och gissa vad det var? Att en familj skulle kontakta mig, men så bra var det inte. Men vem vet, kanske en försenad födelsedags present kommer imorgon om jag blåser ut alla ljusen på tårtan så jag kan önska mig något!


Lalalala

Jag väntar fortfarande på nummer tre,
alltså min "tredje gången gillt" familj !

Helt sjukt!

Min kompis räkna ut precis att om 24 dagar så tar vi studenten och det är bara 10 skoldagar tills dess! Jag är så himla GLAD! Och sen efter det väntar en sommar full med jobb, och efter sommaren blir det Au Pair. Det är inte lång tid kvar. Så nu tycker jag att familjer höra av sig (eller i alla fall en så det blir min "tredje gången gillt") så att jag kan börja planera mitt år i staterna!


Det blev inte av

Min telefonintervjuv (hur stavar man till det egentligen) blev inte av, de ringde inte och nu idag när jag kolla på mitt APCR hade de "tagit" bort mig. Jaja, det var ju lite struligt eftersom jag inte var hemma och så, men lite tråkigt. Som tur är var jag inte så intresserad av den familjen i alla fall. Om jag hade varit det hade jag nog varit lite besviken.
Men nu är det bara till att vänta, det kanske blir som man säger TREDJE GÅNGEN GILT (och hur man nu stavar det?) eller vad tror ni?
Och helt utanför allt, att vara borta en hel helg utan att läsa bloggar betyder att jag nu har 45 olästa inlägg på bloglovin, som jag ska läsa på tåget med X2000 UNDERBARA internet, or not.
Nobody have said that I was normal.

Telefonintervjuv

Jag ska bort i helgen till Stockholm för jag ska på ledarutbildning där, vilket då gör att jag har lite svårt att veta när jag kan prata med de från New Jersey. Så jag tyckte att vi kunde prata på måndag, men man måste prata inom 72 timmar annars så "försvinner" chansen. Så irriterande! Men i alla fall så skicka jag iväg ett mejl om att vi kunde ta de ikväll vid 10 eller 11 så nu är det bara till att vänta! Jag kommer vara så nervös.

Why me?

Jag har fått en ny förfrågan!
Ska jag vara ärlig blev jag helt paff när jag så den för jag tänkte hallå vem från USA skickar till mig vid den här tiden på dygnet? Men i alla fall, det här är en familj som har ett barn som är 15 år, först tänkte jag 15 varför behöver han en Au Pair? Jo, för det är så att han har autism, så jag är tveksam om jag vill dit. Vet inte riktigt vad det innebär att någon har autism och sen ville jag ju till USA för att ta hand om barn och med barn menar jag människor under tio... Jaja, jag får se, jag vill i alla fall ha en telefonintervjuv med dem för att se hur det känns att prata engelska. Sen får vi se hur det blir men jag tror inte på den här familjen heller faktiskt ....

Nada

Jag förstår inte? Vad är det för fel på min ansökan som gör att ingen familj vill höra av sig? Jag blir ledsen av att ingen vill höra av sig ju! Jag vill bara få allt klart och åka iväg NU!
Blir galen!

Glad

Jag tycker det är så roligt att det är faktiskt folk som går in och läser min blogg varje dag, och eftersom typ ingen i min bekantskap eller familj vet om den vet jag att det är andra, det brukar varierar (svårt ord att skriva och uttala) mellan 5-10 st per dag och då har jag ju faktiskt inte kommit iväg! Det är väldigt roligt tycker jag, fast visst 10 st är kanske inte så många men för mig är det MÅNGA!
I alla fall så är mitt "rum" fortfarande DÖTT! Men, men inget jag kan göra åt det.
:)

I saw that

Såg att jag inte skrivit något idag, och så kan vi ju inte ha det eller hur?
Men sen kan man ju tycka att just nu skriver jag bara för att jag har lite hot mot mig själv att jag måste skriva minst en gång om dagen fast jag inte har något att skriva egentligen! Haha
Iallafall så har mitt APCR varit totalt TOMT på läänge nu, det är nästan som den är död, haha.
Så nu hoppas vi igen eller hur? !
Tro, hopp och kärlek var det va?



Hoppas hoppas hoppas

Allt jag gör nu för tiden är att hoppas, hoppas och HOPPAS! På ett sätt är det skönt att jag inte har mycket i skolan för då har jag tid till massa annat, men på ett annat hade det varit skönt att ha något att göra hela tiden för då tänker man inte lika mycket på Au Pair, som kan ta upp hela hjärnan ibland haha.
Jag hoppas på den här helgen!
Hoppas, hoppa samma sak?

RSS 2.0