Halloween

Idag är det den riktiga Halloween dagen! Nu menar jag verkligen riktiga. Inte det där tramset vi försöker till i Sverige (dock har vi ju bara haft Halloween sen 1995 så vi har kanske inte fattat galoppen ännu) idag är uppklädnad som gäller och gå på den årliga Trick And Treat! Det ska bli så himla roligt! Jag ska först följa med dem på Trick And Treat (eller ja ikväll är det men ändå) och sen när jag gått lite med dem ska jag hem och ge godis till barn som kommer. Detta ska bli himla roligt!!!

5 timmar

Nu är ni i Sverige "Bara" 5 timmar före oss, japp en HEL vecka är det så! Så nu vet ni det!
.
.
Back to what I was suppose to write! Igår var vi, Nannyklubben+Johannas bror, på Fright Night Boone Hall! Det var läskig Hayride (utan hö), Clown hus inte så läskigt, LÄSKIG "Walk in the kornfield" Verkligen läskig, Sophie börja gråta! Och sen ett Hunted House, det var lite läskigt också. Men gud så roligt vi hade. Det var en kväll blandat med Skrik, skratt och tårar! Helt klart värt pengarna (25 dollar)
.
Idag har jag kollat på Noah sista fotbollsmatch för säsongen det var roligt att se honom spela även om han mest bara sprang runder haha!
.
Vi har gjort "Trick and Treat" påsar som man Booar folk med! Haha man ger en påse med roliga saker i till grannar eller vänner också får man inte säga det. Haha
.
Nu ikväll har jag gått "Pumpkin Patch" massa pumpor i en gång otroligt vackert! Så nu sitter jag i soffan hemma och jobbar. Eller ja, jag sitter här vid datorn och kollar på "Private Practise"
Bilder kommer imorgon eller någon dag! Dem kommer upp på Fejjan i alla fall!

Did u know?

Har jag berättat vad jag ska vara på Halloween? Om jag inte har det kommer jag inte säga det! Haha, I alla fall så pröva jag precis min kostym och den satt bra (även om den hade suttit bra hur man än ser ut). Nu ikväll var jag och tog hem mat till mina grannar så vi satt där en timme och snacka trevligt värre :) Dock var det så lite mat vi fick med oss hem så vi var tvungna att äta flingor till efterrätt hahah!
Imorgon är jag ledig! Ska sticka till gymmet (det ÄR ett måste), göra pumpor med Ruth och flickorna och på kvällen ska vi gå på Boone Hall fright Night! Scarrrry! Men det ska bli as roligt!

Kasst!

Tänkte sticka till gymmet idag på morgonen. Men min säng är alldeldes för skön! Det är detta som är det värsta med att man börjar 12. Om jag hade tagit barnen till skolan hade jag varit på gymmet nu! Attans!  Jaja, ledig imorgon så jag får väl ta det imorgon istället.
.
Igår i alla fall så jobba jag på dagen och på kvällen hade jag skola. Det var roligare än dem andra gångerna och jag vill inte planera ett fejk bröllop det hade varit roligare att verkligen planera ett riktigt. Så om ni någon gång ska gifta er säg till mig! Jag kan planera!
.
Nu blir det frukost, sen blir det Starbucks, jobbar efter det och ikväll ska jag ut och äta med mina grannar :)
Snygg flagga va? Hahaha

Haha

En ungefärlig diskussion mellan Matt och Noah igår
-When is Hanna going home to Sweden?
-In a very looong time
-But who is going to take care of us then?
Haha roligt värre

Hannahbananah

"Harry Potter We Meet Agin" Gissa vilken film jag och Johanna ligger och kollar på? Dock har vi våra datorer samtidigt men ändå! Haha
.
Imorse tog jag, Johanna och Gillian (som sov i vagnen) en promenad vi såg tre babyaligatorer och några sköldpaddor. Varför är det så att när jag har med mig kameran ser jag dem inte men när jag inte har med dem ja då är dem framme?
.
I eftermiddag lekte jag Noah och en granne i hopphuset vi har. Eller ja de lekte och jag kollade på.
Vi gick även till en lek park i närheten. Träffade en nanny där som var 22 år så vi ska nog ses snart. Känns bra att lära känna lite fler. Det är svårare än vad man tror att skaffa nya vänner. Haha
.
Som sagt så ligger jag och Johanna i varsin soffa just nu och kollar på film. Med lite glass i magen så är det här livet haha!

Back or not

Till mamma, Ja, amerikanare är mycket trevligare än svenskar! Tex hur många gånger stoppar folk en på gatan eller i en affär för att säga att de gillar dina kläder, smycke eller något annat? Nej, precis ett FÅTAL gånger! Här händer det OFTA! Så ja amerikanare är trevligare än svennar.
.
.
Okej, sen sist jag uppdaterat har jag hunnit får träningsvärk av gym, varit i Atlanta, ÄNTLIGEN fick jag är på Cheescake faktory, dock är jag glad att vi inte har det här för de hade blivit för mycket cheesecake haha!
Aquarium ett STORT sådant! Roliga är att det finns 7 aquarium i världen som har albino aligatorer jag har varit på två. Hmm trodde det var vanligt!
.
Vad mer? Just nu åskar det som bara den! Verkligen bara den!
.
Till helgen är det Halloween! Har inte köpt kostym ännu men det kommer! Tror jag!
.
Vem vet när jag skriver igen! Känner inte riktigt för att skriva eller ja just det! Jag har inte alltid tid att skriva heller haha!

Kasst!

Okey! Internetet här har inte varit så bra den senaste veckan! Det kommer ett inlägg snart idag eller imorgon om vad jag har hållt på med! Men just nu ska jag ut och äta med min Nannyklubb hahaaha

Hur ska jag?

Jag har kommit på en del "Hur ska jag" frågor här kommer några
-klara av att soffa i en 90 cm säng?
-klara av att gå in i en affär och personalen frågar mig inte hur jag mår?
-klara av att folk inte är så vänliga?
-kunna betala 12 kronor för bensin?
-klara av att inte äta min English Mufin varje morgon?
-klara av att inte ha 5 minuter till gymmet?
Det kommer fyllas på!

Någon gång

Snart, säger inte när ska jag börja blogga varje dag. Det kan hända imorgon men också om ett år (Dock kommer det inte hända om ett år men ändå haha).
.
I fredags åkte vi au pairer till Sea Mustard en gudomligt god resturang! När vi gick in på Publix (mataffär) efteråt och vi skulle köpa grädde träffa vi en dansk kvinna. Haha så vi bestämde att vi skulle göra Lucia med henne och hennes barn. Haha
Lördagen jobbade jag, efter jobbet gick jag, Andy och Johanna bron, tog massa "fina" bilder!
Och idag åkte jag och Johanna till Charlotte (tre timmar bort) eftersom där finns IKEA! Himla roligt var det, dock körde vi bil i 6 timmar sammanlagt men shoppade i tre haha!

Väntar

Kom hem från gymmet för en halvtimme sen och det första Johanna säger till mig är att jag ska gå och duscha för de hämtar mig om en halvtimme. Självklart gick jag inte in i duschen då för hon är den personen som ALDRIG är i tid. Jag hade dock gjort det om hon inte sagt något för jag är hungrig, men i alla fall så tog det typ 8 minuter innan jag verkligen hoppade in i duschen och nu sitter jag här färdig med smink (mascara), kläder (leggings och skjorta), skor (Detta var det jobbigaste för jag var tvungen knyta mina skor), packning och håret (som ja dock inte ens borstat igenom men ändå) och väntar. Att jag alltid ska vara klar så snabbt! Attans!
Nu blir det till att vänta!

And life goes on

Hmm, igår tänkte jag skriva här men då säger en person till mig att jag skriver så dåligt i bloggen så då kunde jag ju inte skriva igår Haha!
Idag på förmiddagen har jag och flickorna varit ute och gått, eller ja, jag gick och dem åkte i vagnen. Vi skulle försöka leta efter sköldpaddor och aligatorer men vi hitta icke några. Men det blev en sväng till parken och en liten sväng till Johanna.
På vägen hem gick dem faktiskt typ 500 meter eller ja hälften av sprang dem haha. Roligt och bra var väl det för nu sover dem förhoppningsvis.
Vad har då hänt sen sist jag uppdatera? Ja, det kan man undra! Jag har jobbat, ätit svenskt godis, choklad och blåbärssoppa. Varit på bröllopslektionen. Och lekt med min dator haha, säger bara en sak Iphoto är den bästa uppfinningen någonsin! Gud så lätt det är att hålla reda på olika foto nu!
Ikväll blir det film kväll med Sophie och Johanna, och även lite chokladpudding!!!!

Tåg vs Flygplan

Under mina tre senaste år hade jag VÄLDIGA probblem med inställda och försenade tåg hit och dit. Under en vecka var jag sammanlagt 6 timamr försenad 2 timmar för varje resa det var inte roligt. Men då sitter jag och tänker att jag behövde aldrig sova på en tågstation och det var ju aldrig mer "än" två timmar. Nu undrar ni vad det här har med saken att göra jo det ska jag berätta. Igår kväll klockan 6.25 min tid skulle jag hämta Johanna som varit i Sverige under veckan, men hon kommer nu om en timme alltså 14 timmar SENARE, hon sov på en flygplats i natt. Så ja, jag ska nog vara rätt glad ändå Dock är jag inte så jätte pigg sov inte mycket inatt och jag hade sett framemot sovmorgon fram till 1 men ack vad planer (haha komiskt planer som ändras ja flygplan gör det i alla fall) ändras. Nu blir det "Oatmeal with Peaches and Cream"

Duscha

Nu, eller ja snart i alla fall, ska jag hoppa in i duschen och få bort allt blod från myggorna! Dem äter upp mig! BOKSTAVLIGEN!
När jag är klar med duschen bär kosan av mot Sophie där vi ska göra en välkom hem skylt till Johanna som kommer hem idag! Om hennes flyg nu kommer fram men det hoppas vi på eller hur?

Mmmm Marabou

Vad kan vara bättre på kvällskvisten
än varm blåbärssoppa och Marabou Schewiser
(Hur det nu än stavas) nöt choklad
Nu är jag redo för sömn!

Camping

Helgen har bestått av en iskall dusch, träffat nya vänner som heter Lååång Orm, Groda som gillar att duscha med Okända människor, Död Insekt, ödlor och mååånga ekorrar. Den har även bestått av ett härligt lugn, skratt, ingen stress, tystnad och campfire! En perfekt helg till att ladda batterierna med! Men det var jobbigt att säga hej då till alla våra nya vänner Haha!

När jag ändå är på ämnet om djur så kan jag ju säga att djurlivet här är lite annorlunda här än hemma. Här det normalt att se aligator, ekorrar, sköldpaddor och ödlor när man tar en promenad hemma är det typ vanligt att se rådjur typ Haha! Måste säga att jag gillar Aligatorerna mycket bättre!
I fredags fick jag även paket hemifrån så nu har jag lite svenskt matförråd igen! Gottans! Ikväll blir det blåbärssoppa och i veckan blir det Chokladpudding dejt med Johanna !

Inte

Mamma läs inte detta inlägg om du inte vill veta hur mycket bio och hur mycket pengar jag slösat på det den senaste 2 månaderna
Okej, jag ska "försöka" kommer på alla men det kommer inte gå. Man ser för mycket på bio här verkligen! Bara den senaste veckan har jag sett 3 stycken! TRE STYCKEN bio på en vecka! Säger bara tur att det är billigare här än hemma! Okej, om vi börjar bakifrån
"The Social Network"
"Life As We Know It"
"Let Me In"
"The Swift" (Pappa På Burk i Sverige)
"Eat pray Love"
Och är inte det här pinsamt? Att jag inte kommer ihåg några fler filmer men jag vet i alla fall att jag sett minst två till! Så 8 filmer just nu och jag har varit här 8 veckor alltså en varje vecka. Och sen är det ju också roligt att minst tre av dem har inte premiär i Sverige ännu! Hahaha

Camping

Från att vi var 6 personer som skulle Campa den här helgen är vi nu nere till bara jag och Sophie, men hallå vi har pepparsprayet jag fick av min värdfamilj! Haha
Men ack vad roligt vi ska ha det! Hela den här veckan har jag gått runder och längtat att veckan ska ta slut så vi kan åka! Laddad till TUSEN! Och sen blir det ju inte sämre när min värdfamilj är så underbar och låter mig låna och ta fram massa bra camping saker och köper scones som jag och Sophie kan ha på Roadtripen! Helt underbart!
SES på söndag när jag kommer tillbaka!
Ida, jag hoppas den här uppdateringen har varit bättre nu då haha

Mohaha

Någon säger inga namn tycker jag bloggar för dåligt? Vad? Det tycker inte jag! Knappast MOHAHAHA !
Så vad kan jag säga? Ja, du jag kan ju säga att min värdfamilj är snällast i VÄRLDEN! De har skrivit en lista på saker jag och Sohpie ska tänka på när vi är ute och vandrar och även har de köpt nödvändiga saker! Hur gulligt som helst! Jag är grymt taggad till att åka och Campa nu!

Ny dator

Jag är cool jag vet! Jag har köpt en ny dator! Dock kan jag inte fatta att jag faktikst köpt en mabook! Som jag längtat och suckat efter en MacBook dator och nu är den äntligen MIN!
Kommer inte vilja gå och sova ikväll den saken är ju klar HAHA!
Annars så går dagarna bra, "mina" barn börjar bli friska igen vilket är himla skönt!
I söndags hade vi Au Pair möte med allas familjer, vi åkte till ett ställe där det fanns hoppborgar, åka traktor (Jippi som jag aldrig gjort det innan hahaha), plocka pumpa och lite andra saker. Jag har även hunnit se två bio, dock vet jag inte om jag redan berättat om det men i alla fall. "Let me in" var i torsdags, SUPER dålig film men i alla fall och sen i lördags kollade jag och Johanna på "Life As We Know It" SUPER BRA film! Hur rolig som helst!
Nu ska jag leka lite mer med min dator ska kanske bli bättre på att blogga igen haha!

Hahaha

Jag är grymt bra, jag vill inte blogga, jag orkar inte. Eller ja, jag har inget roligt att skriva...
Maddy och Josie är sjuka, öroninflammation och bihåleinflammation.
Noah håller på att blir sjuk men inte ännu. Han är även ett nyttigt barn (han ville inte baka chokladkaka med mig för han sa att han var en "Healthy Boy") Men han är även en onyttig pojke för han ville ha glass
Jag är trött som jag vet inte vad, drack ett halvt glas vin igår den ni! Gott var det i alla fall!
Jag har varit på biblioteket med barnen igår, lekt utomhus med Noah (när det inte regnar!)
Oh ja jag kan ju inte glömma vädret. Regnet har varit här den här veckan och hälsar på. Och med regnet menar jag verkligen regnet! Vänersborg skulle sjunka om det skulle regna så här mycket varje gång det regnar där. Men det är inte kallt ännu, eller det börjar bli lite kallt 20-25 grader typ. Och då går man ut med tröja... Någonting är fel. Haha

RSS 2.0