Kaninteskrivadettapåfacebook

Så jag har världens bästa skämt på gång och jag var nära att skriva det på Facebook men då kom jag på att mina kyrkvänner nog blir sura. Och eftersom ingen kommentera mitt skoskämt får jag göra ett nytt försök nu.
.
Just nu så regnar det och är väldigt molnigt ungefär lika molnigt var det i söndags på stranden och det var då detta skämtet kom upp.
Förra veckan frågade Maddy mig varför det regnar (hon använder varför 53333399 gånger om dagen) och jag sa att det var föratt Gud vad ledsen. Och i söndags kom vi fram till (jag tror Johanna kom fram till det) att när det är molnigt är det för Gud röker Vattenpipa!
JA! Jag har dålig humor just nu men det var grymt roligt i söndags!
Man kan ju undra var jag sitter. (Knappast Starbucks)

The perfect murder

Jag kollar för mycket på Castle! Igår när jag och Johanna gick hem från gymmet så prata vi om det perfekta mordet och vi kom fram till att om man bara vill mörda någon så tar man en random människa mitt i natten med en vanlig kökskniv som alla människor har. Och man lämnar inget DNA och inget sånt skit. Då kan dem aldrig hitta dig.
Idag kom jag fram till min nya framtidsplan också antingen ska jag bli arkelog eller seriemördare.
Har jag varit här för länge nu? Kollar jag för mycket på Castle? Borde ni bli rädda för mig?

Beach

Vad har jag gjort i helgen då? Jo, jag har köpt skorna i mitt förra inlägg! Så, lördagen åkte jag Downtown. Tog 20 min för att hitta pakeringsplats, sluta med att jag ställde mig på några gator från King Street (slapp betala parkering så det var ju bra)
Gick runder på Farmers Market innan jag mötte upp Johanna för lunch. Asgod laxmacka blev det och efterätten blev n kokoskaka ASGOD den med!
Vi gick direkt till Steve Madden där jag köpte mina röda skor och Johanna köpte ett par svarta (som jag betala). Och självklart gjorde vi en snabbtitt in på Forever21 kunde köpa halva affären om jag velat men det räckte med en ny klänning.
Åkte hem för en snabb dusch innan jag åkte till Johanna för middag med hennes familj och min familj. Johanna var dock inte hemma. Men vid 8 åkte jag och hämta Johanna och Astrid och vi körde Downtown på hemmafest. Trevligt kväll var det allt!
Söndagen spenderades på stranden där vi fira Shadous födelsedag. Mycket trevlig dag på stranden med trevligt folk och varmt vatten. Dock var det molnigt och lite kallt...
Kvällen var det Au Pair möte där vi fixa med skatten (26 dollar), god mat och en rolig film.
Mycket härlig helg hade jag!

I think I will stab someone...

Mina nyinköpta skor! Mamma vad tycker du?
JAG ÄLSKAR DEM! (Frågan är när ska man använda dem?)
All girls need a pair of red high heels! 20 dollar for one piece.

Hakkuna Matata

Sitter ensam i huset och äter min vanliga frukost (flingor med färska jordgubbar och blåbär). Så vad har hänt sen sist?
Jag har blivit irriterad på den där j*kla tennisen som körs här på ön. Massa trafik och stängda vägar gör mina morgnar och eftermiddagar usla.... Men det är bara en dag kvar så jag är glad!
Det har varit en ganska händelselös vecka om jag får säga så mig själv.
Förutom igår dock! Igår var det nämligen Air Show Expo på Air Force Basen här i Charleston. Och jag kan ju säga att den basen är hur stor som helst och det är som ett eget litet samhälle med gym, affär, bio, bowling you name it! Vi fick gå in i dessa stora flygplan (C17) och kolla på Thunderbirds när dem hade en uppvisning så himla coolt!
Igår var det för miliätrerna och deras familjer idag är det för "normalt" folk och jag är glad att vi kunde gå igår för tydligen var det crazy förra gången dem hade det. Folk satt i kö i 4 timmar och vissa kom inte ens in.

RSS 2.0