Told ya so

Ingen värdmamma hemma ännu. Och inget SMS om var hon är. Undrar vad dem hade gjort om jag kommit försent hem så många gånger som dem gör. Även om det bara handlar om 10 min dem flesta gångerna...

Väntar

Just nu är den stora frågan om min värdmamma kommer komma hem innan jag slutar. Jag slutar 2.30 om 10 min alltså. Jag har en lunchdejt med Johanna 2.40 så jag hoppas verkligen hon håller tiden! Men om jag känner henne rätt kommer hon komma hem 2.40 istället. Men vi håller tummarna eller hur?
Vad har vi gjort idag då? Ja, vi har varit ute i lekparken, njutit av sommarvärmen (ja ni läste rätt, igår blev jag bränd på axlarna!), storytime, picknik i lekparken och sedan lite målning hemma. Nu sover (förhoppningsvis) mina tvillingar fint. Noah och Ruth ska förhoppningsvis komma hem om 8 min. Håller fortfarande tummarna!
.
Ieftermiddagen har jag jag mest lunchdejten med Johanna som plan. Måste också masa mig iväg till gymmet. Har varit alldeles för längde sedan!
.
Igår kväll var jag, Grace och Johanna ute och åt (väldigt ovanligt) det blev den dyraste middagen jag ätit! Jag vill inte ens säga hur dyr den var. Men vi kan ju säga så här jag och Johanna bjöd Grace på mat och vi behövde lite söndagslyx!

USA

USA är landet med golfbilar som kör på gatorna.
USA är landet med öken men även snö så in i tusan.
USA är landet med världskändisar men även massa folk som är uteliggare.
USA är landet där bara 42 procent har pass.
USA är landet med alla stora bilar.
USA är landet med den godaste glassen. (Även om GB glassen är saknad)
USA är landet där litet är medium, medium är stort och stort är GIGANTISKT.
USA är INTE landet lagom.
USA är landet med Hanna i och hon älskar varenda minut av det!


And now she is gone

Här sitter jag i min ensamhet och jobbar. Föräldrarna och Noah är på Oyster Roast och jag vaktar tvllingarna när dem nappar. Väntar på att Johanna ska komma hit och göra mig sällskap, även om jag aldrig skulle säga det till hennes ansikte är hon bättre sällskap än min dator. Haha
Så vid 12 idag lämnade jag av Amanda vid flygplatsen efter att hin varit här i 12 dagar. Det har varit roligt att ha lite Sverige sällskap här. Frågan är vad vi gjort? Stranden, Atlanta, CocaCola fabriken, IKEA, Bio (där man äter i salongen), resturang besök, aqvarium, slappat och bara visat henne olika saker.
Nästa Sverige besök blir i maj då halva tjocka släkten ska komma hit! Jag har redan börjat fundera på vart vi ska ha min födelsedags middag. Vilken resturang är den bästa och kan ta hela min riktiga familj och min hostfamilj. Det tål att tänkas på! Jag vet bara att det kommer bli asgrymt!

Just one thing to say

Tonight is going to be a good night!

Happy

So min To-Do lista (man kan faktiskt få kalla den så) blev nästan helt klart jag gick dock inte till gymmet men jag har faktiskt varit där två dagar i rad någon motta får det faktiskt vara!
Jag glömde skriva en sak på min lista dock och det var ringa till pappa på hans födelsedag tur var att jag kom på det! Duktig dotter har han allt!
.
Nu väntar jag på att Sophie ska bli klar så vi kan åka till spanskan jag tror dock att vi ska till Donken innan. Cheeseburger! Nej, fy hur kan jag lägga pengar på det? Kanske ska ta min flingor istället. Jobbigt val jag har nu!

Kan inte röra mig

Var på gymmet igår och i förrgår vilket resulterar att jag inte kan röra mig idag. Känns som om jag är sjuk i kroppen men egentligen är jag fullt frisk. Vem sa att träning var bra? Inte jag i alla fall idag...
.
Vad har jag mer gjort? Spanska klass Jippi vad roligt! Bara 3 gånger kvar! Jag har jobbat vi har varit ute mycket och njutit av värmen och solen! Älskar att bo här! Igår kväll vad det filmkväll hos David vi såg "The American" ingen film jag kan rekomendera tyvärr väldigt dålig. Men vi gjorde den rolig med bra kommentarer.
.
Vad är då dagens planer? Jo, tänk för det ska ni få höra.
Sov till 8.30
Upp och hoppa snart
Frukost
Åka till Apple butiken (min dator vill inte få ström)
TjMax (måste köpa skor till Valentine party på söndag)
Chilla med Johanna prata skit om folk.
Spanska klass
Ja, jag är ledig idag!
.
Idag ska jag förhoppningsvis också se en nyfödd bebis!

Vad hände? Jag var ju så bra!

6 dagar sen jag blogga jag var ju grym där ett tag! Det vara tydligen inte så länge dock!
Vad har jag gjort i veckan då? Jag har använt min rosa penna till skolan OCH skriva ett brev! Jag har varit effektiv! Johanna kommer ju tillbaka snart och då tänkte jag ge tillbaka pennan till henne...
.
Idag är det Superbowl Goooo packers eller något. Jag ska mest umgås med mina kyrkvänner och njuta av reklamen! Ifall ni i Svearike vill veta så har vi strålande solsken och 15 grader varmt här! Och jag kan ju säga att ingen njuter av det mer än jag! Jag älskar detta vädret! Det får gärna bli lite varmare dock!
.
En påminnelse till mig själv börja skriva bättre!

RSS 2.0