Jul i stugan!

Pepparkasdegbakning (fint ord va?) imorse med julmusik äntligen fick jag en släng av julkänsla. Dock försvann den när jag gick ut då det regnar och det är 20 grader varmt! Hmm, kommer jag ens ha en riktigt julkänsla i år? Haha, men vem ljuger jag för? Jag älskar att slippa ha massa varma kläder på mig! Jag är lite rädd för att åka till New York mellan jul och nyår HALLÅ jag kommer frysa ihjäl!!!!!!
.
.
Nu blir det lite mer pepparkasdegätning, byta kläder, leta upp sladden till GPSen, åka till Johanna, åka och hämta Sophie och sen åka ner till Downtown för glassätning men Sophie och Cricket! Mmmmm, älskar glass när det regnar! Haha

Vad duktig jag är....

...på att bloggga! Ni bara måste hålla med mig eller?
Så vad har hänt sen sist?
Bio, två gånger Harry Potter och Unstoppble
Galen resturangbesök!
Thanksgiving dinner, life lesson och dansträning med kyrkan. (Kyrkliga Hanna kallas jag nu ;) Hahaha)
Jobbat
Soccer med mina nya vänner som jag träffat med sambandet med kyrkan.
Vilket dåligt minne jag har kommer inte på mer. Haha
.
.
God Natt USA, God Morgon Sverige :)

100

Nu har jag varit i USA i 100 dagar! Ja, faktiskt snart är det 101 dagar sen jag åkte hemifrån för klockan är snart 12 här på natten, men det betyder ju faktiskt att det är 101 dagar sen!
Jag tänker bara hur snabbt tiden gått, jag blir lika förvånad varje gång jag ska skriva att det är månad 11 det är NOVEMBER! Det är tillochmed slutet av november snart! Hallå vart försvann tiden? Ja, det är en fråga!
.
I alla fall var på gymmet idag för första gången på typ två veckor och det känns i min mage! aj aj, om det känns så här idag vad kommer det kännas imorgon då?.
.
I förmiddags vad jag och tvillingarna på Aquariumet (igen) andra gången på två veckor men de älskar det så WHATEVER!

Lalalala

Hur många som läser min blogg kan stoltsera med att ha ett South Carolina Driver License? Jag kan det i alla fall! Eller ja, just nu har jag bara ett papper men om en vecka så! Men vägen dit var liiite jobbig.
Okej, jag tänkte ta det i torsdags men när jag kommer dit (20 minuter bort) så upptäcker jag att det är stängt för det var "Veteranernas dag" (hylla alla föredetta militärer).
Så idag körde jag för ett nytt försök, kommer dit 15 minuter innan det öppnar och det är redan 20 pers framför mig. Men efter 25 minuters väntan (15 av dem för det inte var öppet) kommer jag fram och ska prata med kvinnan, hon får alla mina papper som jag blivit tillsagd att ha med (visum, körkort, social security number m.m.) men så säger hon att hon måste ha ett bevis på att jag verkligen bor där jag bor. Hallå hon har både SSN och Visum men tydligen räcker inte detta så jag måste köra hem och hämta ett bankpapper och sen köra dit igen! Väldigt roligt!
Men det funka, så jag körde hem och sen tillbaka gjorde datortestet (fick reda på om jag svara rätt eller fel efter varje fråga, har fortfarande inte bestämt om jag gilla det eller inte) fick 6 fel och man kunde ha 6 fel så jag klara det på håret Haha, jag skyller på nervositet och språk!
Sen var de dags för körningen vilket gick super hon tyckte jag var fantastisk! Haha, hon sa även att min fickparkering var okej. Haha, Så nu vet ni hur min dag var!
.
Sitter hemma nu, börja jobba för 37 minuter sedan, Noah och Matt är på biblioteket och tvillingarna sover. Ska jobba kväll för föräldrarna ska ut. Bad kväll roligt värre!!!

Pappa

Eftersom mitt internet inte funka idag (förrän nu) så får jag säga grattis här i stället pappa!
.
Så GRATTIS på Farsdag pappa! Jag hoppas Mikael köpte något fint eller/och gjorde/köpte (om jag varit hemma hade den varit gjord) tårta!

icke

Det blev inget idag, kanske kanske imorgon men jag måste jobba så jag tror inte det funkar riktigt heller! Hmmm, nästa vecka måste det blir då! Jag som hade övat så bra igår! Störande!!!

Tomorrow

Imorgon är det dags!
Hoppas det går!
Jag är ju som sagt grymt bra!
Eller ja, något!
.
Hade sista bröllopsklassen idag så nu har jag mitt första collegecertifikat! Wooohooo! Grymt jag är!
Det var roligt att göra presentaionen även om mycket var påhittat! Haha, läraren kunde inte sluta berätta om hur duktiga vi au pairer var att vi kunde göra presentationen på engelska och att vårat språk var grymt bra! Hahaha roligt värre!

helgen

Helgen i ord
Fulla människor. Beerpong(jag är grym). Inslagna dörrar. Tårar. Drama. Due Date (dålig). För lite sömn. Bilkörning i 14 timmar. Knuckle Explosion. "Cool".
Ja ALLT!
Ja, göra film om den här helgen eller? Ohhh jaa!

Kallt

Vill bara meddela att den 1 november gick jag i shorts och linne OCH svettades! Det var strandväder den dagen hur otroligt skönt som helst, och jag trodde yes det kommer vara så här hela november ut. Vaknar upp dagen efter och det är kallt och det ser inte ut som om det kommer bli någon ändring på det hela.
15 grader ja, det är vad vi måste stå ut med nu för tiden! Vet inte hur jag ska klara mig! Men ja, jag har ju klarat mig ganska bra de senaste 19 åren men det är inte riktigt samma sak. Haha!
Ge mig värme!!!

HP

Sitter och kollar på Harry Potter, vi Nannyklubben ska gå på premiären den 18 november så vi måste ju ha uppvärmning!
.
Börja jobba klockan 3 idag så hade bara Noah fram till tvillingarna vakna. Vi åt god soppa, kolla på Diego och Star Wars sen vart de tid för sova för deras skull. Dock var Josie väldigt motsträvig idag, hon bara skrek och skrek men nu är hon tyst i alla fall (SKÖNT!)
.
Och nu har även kallheten kommit till Daniel Island har varit 16 grader idag. Så nu måste jag ju verkligen köpa ett par nya jeans som jag kan gå i när jag jobbar!

Snö?

I helgen ska jag och Sophie åka till Virginia Tech College (Sophie hostdads bror går där) så vi ska dit och kolla på hur de ser ut på college och sånt. Massa coolt! Dock har vi precis hört att det kommer kanske snöa där i helgen! Hallå varken jag eller Sophie har några vinterkläder! Hur ska vi göra? Detta kommer icke gå bra!
Får väl dricka mycket alkohol så jag inte fryser, eller nej det ska jag inte göra. Dock så måste jag nog ut och shoppa nya jeans.
Men det ska bli så coolt!
Another Roadtrip with Sophie!

Att köra bil

Man lär sig mycket här i USA nu ska jag lista saker som man lär sig när man kör bil
.
-Hur man tar på barnens skor medans man kör och fortfarande kollar på vägen
-Att böcker i bilen är grymt bra (förstår inte vad jag gjorde i bilen när jag var liten MAMMA?)
-Byta ut böcker och leta efter böcker till barnen medan jag fortfarande har ögonen på vägen
-Att röda ljus är GRYMT bra! Då kan man knäppa upp bältet och ta saker som barnen slängt på golvet.
Det kommer kanske mer!

RSS 2.0