Allt klart

Igår ringde STS mig och sa till mig att ändra saker på mitt Au Pair Care room,
och att hon hittat mina papper som skickade förra veckan men som tydligen kommit fel,
men i alla fall så ska hon skicka allt till USA nästa vecka så om 2-3 veckor kommer familjer kunna kontakta mig.
Du förstår inte hur mycket jag längtar.
Tur att barnasinnet är kvar i alla fall!

Ojojojoj

Nej, okej c var inget egentligen som har något med ojojojoj att göra,
men jag hade lite dålig fantasi känner jag. Inget nytt på au pair fronten,
väntar på att de ska godkänna mina papper så jag kan börja på matchningsprocessen!

Lite roligt är det allt.

Haha satte precis mig i kö till bostäder i Stockholm, känns som om jag är lite förre i min tid, tänker redan på vad jag ska göra efter USA, känns nästan lite mobbat att var jag nu. Men i alla fall så är papperna skickade och jag väntar nu bara på att de från STS ska höra av sig så att jag kan få submitta min ansökan så jag kan börja få kontakt med familjer.

Papperna inskickade

Nu i veckan skickade jag in alla mina papper till
STS så jag hoppas de kollar igenom allt snabbt
och jämför så jag kan börja få mejl och sådan från familjer snart.

Polisen

Det är väldigt mycket polisärende just nu, känns nästan som om jag är en brottsling. Haha, kanske inte riktigt men tänk om det hade varit så.(!) Pass fixandet gick bra i tisdags förutom att det kändes som alla kommit på idén att fixa pass i tisdags, kö i en timme är kanske inte det roligaste men tur att jag hade mina vänner med mig. I veckan fick jag även mitt register utdrag från polisen, eller jag fick det ju hem till Skåne så mamma fick öppna det. Tydligen så såg det väldigt fint ut och självklart så stod det att jag inte gjort något brott. Eller något sånt med finare svenska. Mamma lovade i alla fall att hon skulle skicka det till STS, det hade känts lite onödigt om hon först skulle skickat det till mig och sen skulle jag skicka det vidare. Hallå, då hade det ju passerat Göteborg och sen skulle jag skickat det ner igen? Nej, så roligt ska vi inte ha det.
Känns bra att jag aldrig behövt åka sådan här bil i alla fall.

Mejl

Jag var på intervju förra veckan där hon fråga varför jag ville åka, om jag kunde tänka mig att bo hos singelföräldrar, annan hudfärg, annan religiös uppfattning och annan politisk uppfattning mm. Jag tyckte intervjun gick bra och kände mig inte nervös eller något efteråt. Idag fick jag mejl från STS där dem skrev att jag blivit antagen och att intervjuarven hade skrivit många fina ord om mig (även om jag tror dem skickar det till alla så kändes det bra). STS ville att jag skulle snarast skicka in alla papper med barn referenser, personlig referens, hälsoundersökning mm. Och idag ska jag till polisen och fixa mitt pass, ska bli roligt. Jag vill bara åka nu, känner verkligen att jag vill iväg. Men jag får nog ha lite tålamod.

Början

Jag har länge tänkt att min dröm efter gymnasiet är att jobba som Au Pair i USA ett år. Nu är snart studenten här och tiden inne för att följa min dröm. Jag har redan börjat med att fylla i frågor om mig, träffa en intervjuvare, gått på läkarebesök och skickat in papper till polisen om att få utdrag från straffregistret som man måste ha för att bli Au Pair, självklart kommer där inte stå något brott men ändå.
Imorgon är det dags att fixa passet, mitt nuvarande pass går ut nästa februari och eftersom jag förhoppningsvis kommer vara i USA då måste jag fixa ett nytt. Så jag måste se till att ha snyggt hår när jag kommer till polisen imorgon. Fast hur snyggt hår kan man få efter att man precis haft idrott och duschat? Ja, man kan ju försöka i alla fall.

RSS 2.0