soo

Sen sist?
Jadu, en jobbig dag men det var allt i tisdags var jag som vanligt igen! Du vet den glada "roliga" "störda" "CARZY" Hanna haha! Nej, men efter mitt inte så bra humör den här veckan så var slutet av den här veckan otroligt bra! Jag åkte roliga berg och dalbaner, jag såg delfiner, valshower (ni har kanske hört talas om det ställer där en person dog för en val var ut ur kontroll? DET stället såg jag en BRA valshow haha) och MASSA annat roligt på Disney World och Seaworld! Om ni någon gång åker till Disney World i Orlando åk till Seaworld och Animal Kingdom också dem är bäst!
På min sämsta dag åkte jag, Ruth och Matts mamma till IKEA vilket var väldigt välbehövligt för mig! Fick mig en del svenska saker hem! MMmmmm GOOTT!
.
Nu ligger jag i min säng ikväll var det skridsko åkning på schemat! Med kyrkfolk, Johanna och Andy! Efter det bar det av till Tylers hus där vi hade Beerpong (inte så himla bra på det men två muggar fick jag ner haha) och Beer flip det däremot var jag grym på! Och ja just de visst det heter BEER men jag drack mousserat vin haha!
Nu funderar jag mest på varför jag inte sover! Någon som har ett bra svar på den frågan?

Disney World

Jag är på Disney World! Ett ställe som jag velat besöka sen jag var liten och det är helt otroligt vilken stämning man har här! Prinsessor, ankor, möss ja ni vet alla finns här! Och det är underbart, men fastän att en av mina drömmar slår in just i denna minuten finns det fortfarande en stor del av mig som hellre hade varit hemma just nu. Sovit dock och när jag vaknar åka till Luciacupen för sjätte året i rad. Jag vet redan nu att det kommer vara en tuff morgondag och en tuff måndag men som sagt jag har ju Disney World att se fram emot.
R.I.P Andreas

Hänt sen sist?

Jobba igår tisdag, det blev läggande barnen till sömns, Wii med Noah och sen bara vakta tvillingarna till sömns sen var den arbetsdagen slut. Efter det drog jag, Sophie och Johanna till Starbucks (you gotta looove Starbucks det är såå LEGIT) dem har en ny dricka där som heter "Caramel Apple Spice" och den är så grymt god! Och man får en riktigt julkänsla när man dricker den! Härligt!
På kvällen åkte jag och Sophie till Tyler och kolla film, ja det var väl allt jag kan säga om gårdagen...
.
Idag hade jag en DAY OFF! Åkte dock med Johanna till Barnmuseet med hennes barn, prata skit med henne medans dem lekte härligt!
Hem om äta sen blev det en runda till Target, Ross och Handpicked så nu har jag ännu fler julklappar på CHECK listan! Härligt värre! (Säger dock en sak ni i Sverige som väntar på julklapp från mig kommer få dem i början av nästa år åker ju som sagt till Florida på fredag och har inte tagit mig till postkontoret ännu...)
Och ikväll blir det tjejkväll hos Jamie-Lynn och Lauren! Mysigt värre deras choklad och mina pepparkakor! IKEAs köpta såklart haha!

Till dig Ida

Bara för att det är tydligen bara Ida som saknar det när jag inte skriver här så skriver jag det här inlägget till henne även om hon antagligen inte kommer ha tid att läsa det! Haha
.
Igår hade jag och Johanna en seriös dag vi prata om döden, relationer och sex haha. Skämt och sido men vi hade en bra dag med mycket prat! Den avslutades med Sushi och Robin Hood film dock så gick vi och la oss innan den var slut...
.
Idag åkte jag och tvillingarna först till Bilkontoret för att fixa med mitt körkort så nu har jag fått ett nytt körkort med rätt namn och jag fick samma bild som jag hade på det förra och jag slapp betala! LEGIT som dem säger här! (Försök komma på det ni! Speciellt du mamma haha)
Efter det åkte vi och hämta Johanna och sedan bar det av mot inomhus poolen! Ansiktsuttrycken mina tvillingar fick var oslagbara de älskade att bada igen! Himla roligt! Och nu sitter jag här med Josie i famnen och väntar tålmodigt att jag ska sätta igång ABC sången till henne på min rosa dator!
God natt Sverige :)

Spöke

Igår spökade det här!
Föräldrarna firade Ruths födelsedag så jag tog hand om barnen och när jag hade lagt dem, gick jag och tog ett långt skönt bad. Klädde på mig pyjamas och fläta håret. Tar mig en kopp glögg och några pepparkakor och börjar se på tv. Helt plötsligt hör jag hur det knackar och jag går till dörren men där är ingen så jag tänkte att det var väl på tvn då. (Dock så tänkte jag att det var Johanna och Tyler för hon hade frågat när mina föräldrar skulle komma hem och sen hade jag skickat 2 andra sms och hon svara aldrig!)
Men i alla fall så börjar det knacka på fönstret ännu mera och jag öppnar dem där så jag kan se ut men ser inget!
Jag som är väldigt väldigt nyfiken som ni flesta vet är jag såå dum att jag öppnar dörren och kollar ut. Ja, där står Tyler och säger BU! Mitt hjärta var i Sverige och vände!
Ja, men som tur är var det "bara" Tyler och Johanna, så min lugna sköna kväll blev inte så. Men det vart en trevlig kväll som sluta halv 1.

Pepparkaksbak

I förmiddags bakade jag, Maddy, Josie, Johanna, Grace och Grant Pepparkakor! Måste få skryta om att min pepparkaksdeg var otroligt god! Förlåt mamma men den var bättre än din och det är samma recept hahaha!
Maddy kommer bli en bagare när hon blir stor hon tyckte det var verkligen roligt, Josie var tyckte det var roligt emallanåt och Grant och Grace gillade det två gånger sen tröttna dem haha!
Men roligt var det allt och nu luktar hela huset pepparkakor och hela mig också! Jag behöver ju ingen parfym idag i alla fall!
Nu ska jag på julklappsjakt! Hmm, ska jag skicka hem något? Attans vad mycket pengar jag gör av med den här veckan!
.

RSS 2.0