Visum

Nu har jag fått mina visum papper, dock önskar jag att jag inte hade fått dem. Jag fattar inte riktigt vad jag ska fylla i. Så det blir till att ringa STS imorgon och försöka få allt förklarat. Mitt i alla stress inför min studentfest/19 årsfest och pappas 50 års fest på fredag ! LÄNGTAR!

Telefonkö

Sitter just nu i telefonkö till Bonprix, BTW köp INGET på det stället. Har fått två fakturer nu på en sak som jag skickat tillbaka och som dem säger att de har tagit bort från mig tills fakturan dyker upp i min postlåda!
Jag vet om att jag är seg på att skriva i den här bloggen men jag har liksom inte mycket au pair relevant.
Jag är lite besviken bara på min värdfamilj för mamman lova mig att skicka ett mejl på bilder på barnen förra veckan och jag har fortfarnde inte fått det. Jag har inte fått något mejl från dem på två veckor. Visst ena veckan sa jag till dem att jag inte hade tillgång till internet för jag var bortrest, men det är en vecka sen nu jag kom hem!
Jag vill ha mejl från dem, men jag vet om att de är på semester men jag vill ändå veta vad dem gör :)
39 dagar kvar i alla fall :)

Otroligt bra!

Känner att jag är grymt bra på att uppdatera i bloggen OPS! Men om sanningen ska fram har jag inget att skriva om. Jag väntar mest på att nästa mejl ska komma från Ruth m familj. Är såå sugen på att Skypa med dem snart!
:)

ops

Vilken bra uppdatering jag gjort det senaste dagarna känner jag! Jag skyller allt på jobbet, vilket faktiskt är sant.
I alla fall så har jag och The Family (måste lära mig stava deras efternamn) matchat officiellt nu! Wooohooo! Så nu väntar jag på att jag ska få visumpapprena så jag kan boka tid på ambassaden!
54 dagar kvar !

9

Nu är mitt schema fixat, så NU är det bestämt
från min sida att den 9 augusti bär det av mot USA!
ÄNTLIGEN!

7th Heaven

Sitter och kollar på 7th heaven, ni vet den serien med 7 barn och pappan som är präst! Just nu har barnen vattenkoppor och tänker mig själv sitta där till hösten eller nästa år, med tre barn som har vattenkoppr och mig själv med stora vattenkoppor. Då tänker ni, har DU inte haft det ännu? Nja, ska jag vara ärlig kan jag ha haft en eller två när jag var liten när mina brödrar hade det, men inte mycket. Jag har dock försökt få det några gånger utan resultat, så förhoppningsvis slipper jag det!
Oj, vilket intressant inlägg det här blev en fredag kväll!
Imorgon börjar mitt badvaktsjobb, roligt när jag är förkyld och vädret är emot mig!

Nyduschad

Kom precis ut från duschen, det är skönt att duscha när man är förkyld man känner sig så fräsch efteråt, även om snoret hänger ner. Haha(!)
Idag tar några vänner studenten, jag är knappast avundsjuk på deras väder, det blåser och är kallt. Jag hade strålande sol och svin varmt! Vilken skillnad! Men förhoppningsvis kommer de ha lika roligt som jag hade!
Väntar fortfarande på att min jobbarkompis ska svara så jag kan bestämma datum till New York!

Gaaah

Min förkylning förstör mitt liv! Haha Ruth sa att det var ju synd att du är sjuk, men som jag sa till henne jag får skylla mig själv, det är den så kallade studentsjukan som inte bara jag har fått känna på. Vet ganska många som är sjuka i min omgivning som jag också tog studenten förra veckan som är sjuka nu. Men vad gör en liten förkylning när jag hade en trevligt vecka förra veckan och att jag ska åka till USA om 60 dagar, om jag får åka den 9 aug!
Vi prata lite allmänt om barnen och lite så, jag och Ruth alltså, tyvärr var fungerade inte deras webcam så jag fick inte se de söta små barnen, tråkigt men sant....

Skype

Varför är mina arbetskamrater så sega på att säga om de kan jobba för mig eller inte? Blir faktiskt lite irriterad!
Halv 4 idag ringer Ruth m familj, det ska bli intressant att kolla om de förstår var jag säger med min förkylning och heshet! Haha, Återkommer med svaret senare!

betyg

Har precis klistrat igen kuvert där mina betyg finns, så NU har jag äntligen skickat in allt till STS!

15.30

Imorgon 15.30 min tid, då ska jag ha ett Skype samtal med "min" familj.

Snart fixat!

Julia kan jobba för mig den sista veckan! Utom helgen då men jag försöker få Linus på det jobbet, han brukar vara villig i att byta! Sen är allt spikat och då kan jag få åka den nionde augusti!
Förhoppningsvis är allt klart på onsdag så jag kan ge dem goda nyheterna till familjen då !
En bild till mig vän Amanda! haha

YEES

From 1 dec förra året satte STS in en placeringsavgift på 3500 kronor, jag blev SUR för jag kunde ju inte åka innan för då hade jag ju inte slutat skolan. Men jag frågade om jag behöver betala den här placeringsavgiften fastän jag anmälde mig att jag ville åka som Au Pair redan i september förra året, och nej, jag behöver inte betala den! Oj, vad jag är glad!

Dåligt

Oj, vad jag är dålig som inte har uppdaterat på 4 dagar. Men jag har otroligt bra anledningar!
Första, Inget har hänt på Au Pair Fronten
Andra, Jag har inte haft tid, det har varit bal, student, städning, festande och allt sånt!
Men nu har jag en liten sak, jag skicka iväg ett mejl till Ruth om att jag inte fått något svar från mitt jobb ännu, och sen fråga jag om vi skulle prata på Skype i veckan. Känner det var alldeles för länge sedan!
Bjuder på en bild från min bal

Au Pair Care

Au Pair Care ringde mig innan, de skulle mest bara bekräfta att jag skulle matcha med Ruth och Matt. Eftersom vi inte kan matcha på internet ännu (måste veta om jag får ledigt sista veckan från jobbet) så skulle de kolla så allt var rätt. Så nu är jag borttagen från deras profiler. Så nu är det bara att vänta till jag får mejl från jobbet.
Till en HELT annan sak, nu ska jag sova för imorgon är det BALEN!

Fortfarande

Jag vill ha svar från mitt sommarjobb NU!
Så att jag vet om jag kommer komma iväg
den 9 eller om jag måste vänta till den 16 augusti...

RSS 2.0